fbpx

Els punts rubí són petits punts sobreelevats llisos de color vermell o morat. No té repercussió mèdica, encara que de vegades poden augmentar de grandària i picar una mica.
A Cànons Clinics eliminem els punts rubí mitjançant un potent traç de llum premuda intensa i un Làser Mèdic Cutera excel HR de Nd-Yag de 1064 nm, un revolucionari làser ajustable únic al mercat que combina les dues millors longituds d’ona per tractar afeccions vasculars profundes i millorar l’aspecte de la pell.

En què consisteix l’eliminació de punts rubí?

Es tracta d’una tècnica de Medicina Estètica segura per eliminar fàcilment els punts rubí mitjançant làser, sense deixar cicatrius en la superfície de la pell.
La tecnologia truPulse™ de CUTERA és l’únic làser de polzada llarg que proporciona energia de forma constant i uniforme per al tractament de lesions vasculars.
És un dels tractaments no invasius que corregeix lesions de color vermell, morat, blau i marró. Aquesta solució ofereix la més àmplia varietat de funcions per tractar el major ventall de lesions que van des de vasculars a pigmentadas benignes.

Quant duren les sessions i cada quan es realitzen?

Depenent de les zones a tractar, les sessions per eliminar els punts rubí poden durar, aproximadament, uns 30 minuts.

Normalment es realitzen de forma mensual o bimensual.

Fa mal?

Abans d’iniciar la sessió de Medicina Estètica aplicarem una potent crema anestèsica que deixarem actuar durant 5-10 minuts. Posteriorment, aplicarem un gel específic conductor de llum premuda intensa i el doctor procedirà a tractar, amb el làser vascular específic, els punts rubí que desitgis eliminar sense deixar cicatriu alguna.

Posteriorment, aplicarem una crema específica a les zones tractades.

En quines èpoques és més indicat?

Aquest tractament de Medicina Estètica Facial pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, sempre que es tingui especial precaució amb les radiacions solars, aplicant protectors solars amb pantalla total.

Què recomanem abans de cada sessió?

Evitar l’exposició a les radiacions solars o el bronzejat amb ultraviolats, com a mínim, dues setmanes abans de cada sessió.

Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes cosmètiques específiques recomanades segons el teu tipus de pell.

Què recomanem després de cada sessió?

Evitar l’exposició a les radiacions solars o el bronzejat amb ultraviolats, com a mínim, durant els primers 45 dies després de la sessió. També hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic adequat per al teu tipus de pell.

No oblidem que aquesta nova plataforma Excel HR d Cutera és fins i tot per a pells de color, molt habituals al mercat anglosaxó, i brocejades.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Aquest procés d’eliminació de punts rubí permet reprendre immediatament l’activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades i el maquillatge adequat.

Quines alteracions vasculars també pot eliminar?
  • Aranyes Vasculars
  • Eritemes cutanis
  • Couperosi facial
  • Angioma simple
  • Hemangioma cirera
  • Taques vermelles de naixement