fbpx
DIETES PERSONALITZADES

Amb el nostre servei de dietètica i nutrició, a Cànons Clinics podem ajudar-te en el tractament i la prevenció de diferents patologies: obesitat/sobrepès, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, malalties cardiovasculars (hipertensió arterial, hipertrigliceridèmia, àcid úric elevat, colesterol…), cel·lulitis, esteatosi hepàtica i síndrome metabòlic, entre d’altres.

Demana cita amb els nostres professionals, que adaptaran la teva dieta en funció de les teves necessitats i al teu ritme diari per obtenir els millors resultats.

Quines dietes i tractaments t’oferim?

DIETA SALUDABLE

I EQUILIBRADA

Personalitzem tot tipus de dietes per seguir uns hàbits de vida saludables i equilibrats, adaptant-los a cada cas i persona en particular. Ensenyem al pacient a menjar bé i mantenir una bona adherència a aquests hàbits. Canviar d’hàbits és possible amb el suport adequat!

DIETA

HIPOCALÒRICA

Consisteix en ingerir menys calories de les que gastem durant el dia. Realitzem un càlcul amb les calories que cada persona necessita i les que gasta amb la seva activitat física. També fem un estudi hematològic, bioquímic i d’hàbits alimentaris.

 

Més informació

DIETA

HIPERPROTEICA

Consisteix en augmentar la quantitat de proteïnes i en disminuir la d’hidrats de carboni i grasses. Normalment s’utilitza per la pèrdua de pes o per augmentar la massa muscular. Tenim diferents maneres de realitzar-la: dieta mèdica Protéifine, de manera natural amb aliments i Lipodieta.

DEJUNI

INTERMITENT

Consisteix en establir intervals de temps més específics pels àpats i en realitzar entre 12-16 hores de dejuni al dia. Dejunar permet al cos utilitzar l’energia emmagatzemada. Existeixen diferents tipus de dejuni i la dieta s’adaptarà a cada pacient.

 

Més informació

DIETA

CETOGÈNICA

Controlada en hidrats de carboni i proteïnes. Alta en grasses bones.

DIETA VEGETARIANA

OVOLACTOVEGETARIANA

Destinada a les persones que no mengen carn ni peix, però sí ous, llet i mel.

DIETA VEGANA

VEGETARIANA ESTRICTA

Dieta que exclou tots els aliments d’origen animal (carn, peix, llet, ous i mel).

DIETA PER BAIXAR

EL COLESTEROL

Dieta controlada i baixa en colesterol, en àcids grassos saturats, carn vermells/embotits i aliments processats. Rica en fruites, verdures, cereals integrals i llegums.

DIETA PARA LA

HIPERTRIGLICERIDÈMIA

Dieta controlada en triglicèrids.

DIETA PER

EL ÀCIDO ÚRICO

Dieta controlada en àcid úric, disminuint aliments rics en purines.

DIETA PER DIFERENTS

AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES

Intolerància a la fructosa, al sorbitol, a la lactosa, celiaquia, al·lèrgia a la proteïna de la llet de vaca, a l’ou, …

DIETA PER

TRACTAR L’ESTRENYIMENT

Dieta rica en fibra soluble i insoluble.

DIETA

FOODMAP

Exclou aliments rics en hidrats de carboni fermentables com fructo-oligosacàrids (FOS), galacto-olisacàrids (GOS), lactosa, fructosa, sortbitol, etc. Alternativa útil per pacients amb molèsties gastrointestinals, diagnosticats de SIBO, intestí irritable, malaltia de Chron, colitis ulcerosa, etc.

DIETA DE PROGRESSIÓ

DE LA CIRURGIA BARIÀTRICA

Seguiment i dieta personalitzada posterior a un procés de cirurgia bariàtrica (càpsula pilota el·lipse, pilota intragàstrica, cirurgia de la obesitat).