fbpx
DIETES PERSONALITZADES

Amb el nostre servei de diet猫tica i nutrici贸, a C脿nons Clinics podem ajudar-te en el tractament i la prevenci贸 de diferents patologies: obesitat/sobrep猫s, al路l猫rgies i intoler脿ncies aliment脿ries, malalties cardiovasculars (hipertensi贸 arterial, hipertriglicerid猫mia, 脿cid 煤ric elevat, colesterol…), cel路lulitis, esteatosi hep脿tica i s铆ndrome metab貌lic, entre d鈥檃ltres.

Demana cita amb els nostres professionals, que adaptaran la teva dieta en funci贸 de les teves necessitats i al teu ritme diari per obtenir els millors resultats.

Quines dietes i tractaments t鈥檕ferim?

DIETA SALUDABLE

I EQUILIBRADA

Personalitzem tot tipus de dietes per seguir uns h脿bits de vida saludables i equilibrats, adaptant-los a cada cas i persona en particular. Ensenyem al pacient a menjar b茅 i mantenir una bona adher猫ncia a aquests h脿bits. Canviar d鈥檋脿bits 茅s possible amb el suport adequat!

DIETA

HIPOCAL脪RICA

Consisteix en ingerir menys calories de les que gastem durant el dia. Realitzem un c脿lcul amb les calories que cada persona necessita i les que gasta amb la seva activitat f铆sica. Tamb茅 fem un estudi hematol貌gic, bioqu铆mic i d鈥檋脿bits alimentaris.

 

M茅s informaci贸

DIETA

HIPERPROTEICA

Consisteix en augmentar la quantitat de prote茂nes i en disminuir la d鈥檋idrats de carboni i grasses. Normalment s鈥檜tilitza per la p猫rdua de pes o per augmentar la massa muscular. Tenim diferents maneres de realitzar-la: dieta m猫dica Prot茅ifine, de manera natural amb aliments i Lipodieta.

DEJUNI

INTERMITENT

Consisteix en establir intervals de temps m茅s espec铆fics pels 脿pats i en realitzar entre 12-16 hores de dejuni al dia. Dejunar permet al cos utilitzar l鈥檈nergia emmagatzemada. Existeixen diferents tipus de dejuni i la dieta s鈥檃daptar脿 a cada pacient.

 

M茅s informaci贸

DIETA

CETOG脠NICA

Controlada en hidrats de carboni i prote茂nes. Alta en grasses bones.

DIETA VEGETARIANA

OVOLACTOVEGETARIANA

Destinada a les persones que no mengen carn ni peix, per貌 s铆 ous, llet i mel.

DIETA VEGANA

VEGETARIANA ESTRICTA

Dieta que exclou tots els aliments d鈥檕rigen animal (carn, peix, llet, ous i mel).

DIETA PER BAIXAR

EL COLESTEROL

Dieta controlada i baixa en colesterol, en 脿cids grassos saturats, carn vermells/embotits i aliments processats. Rica en fruites, verdures, cereals integrals i llegums.

DIETA PARA LA

HIPERTRIGLICERID脠MIA

Dieta controlada en triglic猫rids.

DIETA PER

EL 脌CIDO 脷RICO

Dieta controlada en 脿cid 煤ric, disminuint aliments rics en purines.

DIETA PER DIFERENTS

AL路L脠RGIES I INTOLER脌NCIES

Intoler脿ncia a la fructosa, al sorbitol, a la lactosa, celiaquia, al路l猫rgia a la prote茂na de la llet de vaca, a l鈥檕u, …

DIETA PER

TRACTAR L’ESTRENYIMENT

Dieta rica en fibra soluble i insoluble.

DIETA

FOODMAP

Exclou aliments rics en hidrats de carboni fermentables com fructo-oligosac脿rids (FOS), galacto-olisac脿rids (GOS), lactosa, fructosa, sortbitol, etc. Alternativa 煤til per pacients amb mol猫sties gastrointestinals, diagnosticats de SIBO, intest铆 irritable, malaltia de Chron, colitis ulcerosa, etc.

DIETA DE PROGRESSI脫

DE LA CIRURGIA BARI脌TRICA

Seguiment i dieta personalitzada posterior a un proc茅s de cirurgia bari脿trica (c脿psula pilota el路lipse, pilota intrag脿strica, cirurgia de la obesitat).