fbpx
TERÀPIA PER LA COUPEROSI FACIAL O ROSÀCIA AMB

 

LÀSER MÈDIC CUTERA EXCLER HR

A Cànons Clinics, centres especialitzats en Medicina Estètica i Cirurgia Plàstica, disposem d’una eficaç aparatología mèdica per a l’eliminació de vermellors i couperosi. Mitjançant la tècnica làser de llum premuda i del Làser Mèdic Cutera excel HR, eliminem tot tipus de marques, sense deixar cicatrius en la superfície de la pell.

En què consisteix l’eliminació de vermellors i Couperosi amb Làser Mèdic?

Es basa a eliminar les vermellors i couperosi mitjançant la tècnica làser sense deixar cicatrius a la superfície de la pell. Aquesta tècnica és segura i la gent està molt contenta amb ell ja que immediatament després es pot continuar amb les seves activitats sense necessitat d’alterar el seu ritme diari.

Podré veure una simulació en 3D abans del servei de Medicina Estètica?

Oferim la possibilitat de mostrar, mitjançant un nou programa 3D I-Stetix, diverses simulacions en tres dimensions de la teràpia amb làser mèdic per a l’eliminació de vermellors i couperosi facial. D’aquesta forma, podem analitzar de forma personalitzada, i segons criteri mèdic, tots els aspectes que desitgis millorar, només realitzant unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després, ja que intervenen gran varietat de factors.

Fa mal?

Abans d’iniciar la sessió amb el làser procedirem a aplicar una potent crema anestèsica que deixarem actuar aproximadament durant 5-10 min. Posteriorment, aplicarem un gel específic conductor i el doctor procedirà a tractar amb el làser vascular les zones enrogides o couperosi sense deixar cicatriu alguna.

Posteriorment, aplicarem una crema específica descongestiva a les zones tractades.

Quant duren les sessions i cada quan es realitzen?

Depenent de les zones a tractar les sessions poden durar aproximadament entre uns 30 i 40 minuts.

Normalment, es realitza el tractament de Medicina Estètica de forma mensual o bimensual.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Aquesta tècnica de llum premuda permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.

En quines èpoques està més indicat?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, sempre que es tingui especial precaució amb les radiacions solars, aplicant protectors solars amb pantalla total.

Què recomanem abans de cada sessió?

Evitar exposar-se a les radiacions solars o bronzejar-se amb ultraviolades com a mínim dues setmanes abans de cada sessió. Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes cosmètiques específiques recomanades al teu tipus de pell

Què recomanem després de cada sessió?

Evitar les radiacions solars o bronzejar-se amb ultraviolades, com a mínim, durant els primers 45 dies després de la sessió. També hauràs de realitzar un tractament domiciliari personalitzat.

Els problemes de rosácea i couperosis solen requerir sempre sessions de manteniment anuals o bianuals, segons els casos.
No oblidem que aquesta nova plataforma Excel HR de Cutera és, fins i tot, per a pells de color, molt habituals al mercat anglosaxó, i broncejades.

Podré combinar amb altres teràpies de Medicina Estètica Facial?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies de Medicina Estètica Facial seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de realçar la imatge personal.

Quines alteracions vasculars també pot eliminar?
  • Aranyes vasculars
  • Eritemes cutanis
  • Punts Rubí
  • Angioma simple
  • Hemangioma cirera
  • Taques vermelles de naixement