fbpx
ESPECIALISTES EN CIRURGIA I MEDICINA ESTÈTICA

A les clíniques Cànons Clinics de Barcelona, Granollers i Reus volem que et sentis a gust amb la teva imatge personal. Per això, posem a la teva disposició un equip de metges especialistes i professionals de la salut titolats, avalats per més de trenta anys d’experiència.

Mitjançant la direcció mèdica del Dr. Víctor Hernàndez Machado, el nostre equip d’experts t’assessorarà en la primera visita i valorarà els tractametns o procediments més adequats per a tu. A Cànons Clinics et proporcionem una informació veraç i completa, sense crear-te falses expectatives i sempre amb les màximes garanties de salut.

A Cànons Clinics de Barcelona, Granollers i Reus disposem de la millor aparatologia mèdica, així com dels procediments més nous en les diferents especialitats mèdiques, tant en el camp de la cirurgia plàstica i medicina estètica com en els professionals de la bellesa i la salut i en la utilització de tècniques quirúrgiques adequades.

Especialitats mèdiques i professionals de la salut

A Cànons Clinics seguim creixent i estem oberts a altres especialitats mèdiques i de salut per cobrir les necessitats dels nostres pacients. Per tant, en els nostres centres, també disposem de professionals especialitzats en dermatologia, urologia, psicologia, osteopatia i naturopatia, entre d’altres.

A Cànons Clinics volem que et sentis com a casa. El nostre equip de professionals t’oferirà una atenció personalitzada per fer-te sentir còmode i acompanyat en tot moment.

Solvència professional

Especialment el Dr. Víctor Hernàndez Machado dóna suport a la nostra solvència professional, essent membre de la SECPRE, Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, entitat que agrupa els millors especialistes en cirurgia plàstica i medicina estètica i essent membre també de la ISAPS, la Societat Internacional de Cirurgia Plàstica Estètica.

Seguretat

Comptem amb totes les garanties mèdiques i sanitàries avalades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com dels corresponents números del Registre Sanitari, i amb la seguretat de tots els implants i productes que s’utilitzen estan autoritzats per la Comunitat Europea.

Cànons Clinics Barcelona
Avinguda Diagonal 354, 08013 Barcelona
Tel. 683 27 07 09
Email: [email protected]

 

Com arribar?

Verdaguer (L4 i L5)

València-Diagonal (19, 33, 34, 50, 51, B24, H10, N1 i N7)

Diagonal-R. de Flor (33, 34)

Barcelona-Arc de Triomf (R1, R3, R4)

Passeig de Gràcia (R2, R2 Nord, R2 Sud, R11, R13, R14, R15, R16)

On aparcar?

Cànons Clinics Granollers
C/ Pinós 14, 08402 Granollers
Tel. 683 27 07 09
Email: [email protected]

 

Com arribar?

Enginyer (L1, L20, L21, L22, A5)

Granollers Centre (R2, R2 Nord, R2 Sud, R8, R11)

On aparcar?

Pàrquing “El Sot” (Pl. Josep Barangé, s/n)

Cànons Clinics Reus
C/ Antoni Gaudí 5, 43202 Reus
Tel. 683 27 07 09
Email: [email protected]

 

Com arribar?

Niloga 2 (L11, L20, L21, L32, L40, L41, L50)

On aparcar?