fbpx
DIETA MÈDICA PROTÉIFINE

La Dieta Médica Protéifine modificarà la teva alimentació de manera que necessitaràs la supervisió regular d’un professional mèdic específicament format amb aquest tipus de dieta.

El teu metge estarà a la teva disposició per ajudar-te a dur a terme amb èxit aquest tractament, amb rigor i flexibilitat. La solució aportada, gràcies al seu valor científic, combat el sobrepès des dels seus causes, obtenint així uns resultats ràpids i de gran eficàcia.

Com funciona la dieta d’aportació proteïca Protéifine?

El principi bàsic consisteix d’una banda a augmentar el percentatge de proteïnes, indispensables per a totes les nostres funcions vitals, i per una altra a disminuir la ingesta de glúcids i, de greixos responsables de l’augment de pes.

És una dieta segura?

Els aliments de la gamma Protéifine no són medicaments. No obstant això, estan el.laborats segons els últims coneixements en nutrició i, exclusivament sota prescripció mèdica de manera que t’oferim les màximes garanties de seguretat i, eficàcia en la pèrdua de pes corporal.

És una dieta agradable i pràctica?

més de 80 sabors i textures amb productes saborosos com barretes de xocolata, snacks, grisines, galetes de xocolata… amb formats pràctics per emportar: llestos per prendre, combinables amb gran diversitat d’altres aliments, permetent al teu metge compondre especialment per a tu el menú que més t’agradi entre els quals figura una àmplia llista de verdures, que es poden consumir des dels primers dies de la dieta i, que s’adeqüi a les teves necessitats.

Quins avantatges té respecte a altres dietes?
  • Respecta els ritmes biològics.
  • Preserva la massa muscular.
  • Evita la flaccidès cutània gràcies a una aportació òptima de proteïnes.
  • Evita les mancances micronutricionals gràcies a la suplementació de micronutrients.
Per què té una pèrdua ràpida i eficaç?

Gràcies a l’aportació controlada de glúcids i lípids el cos es veu obligat a cremar les seves reserves de greix de manera que durant les primeres setmanes es perd la major part de la sobrecàrrega de greixos.

Quines són les pautes a seguir?

En primer lloc, abans de començar la dieta és necessari un control mèdic, psicològic i, analític que garantitzarà la teva aptitud a iniciar la dieta Protéifine.

Quantes fases té la Dieta Protéifine?

El programa es desenvolupa en 6 fases, depenent de cada cas en particular, de la necessitat de pèrdua de pes més o menys ràpida… es comença per una o altra.

¿Per qué serveixen els controls a les dietes proteïnades?
  • Supervisar la pèrdua de pes, gràcies a un control constant dels nivells de glúcids aportats en cada moment del dia.
  • Reeducar alimentàriament, acompanyant a la incorporació progressiva d’aliments en funció dels ritmes biològics i, de les interaccions complexes entre nutrients.
  • Adquirir hàbits alimentaris sans que aporten un equilibri ritmonutricional.
  • Estabilitzar el pes a llarg termini i, mantenir l’equilibri ritmonutricional amb els controls de manteniment.
És important el manteniment del pes ideal?

Sí, perquè s’evita l’efecte “rebot” gràcies a l’aportació òptima de proteïnes, tracta els trastorns alimentaris com el picar, compulsions per dolç, etc i, reeducació adquirint uns hàbits alimentaris saludables i equilibrats.

Puc complementar la dieta Protéifine amb tractaments de Remodelació del Contorn Corporal?

També, com a tractament complementari a les dietes, en alguns casos la disminució de pes es complementa amb altres tractaments medicoestètics com ara Mesoterapia Corporal mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics, Intralipoterapia amb Aqualyx o una Lipoescultura assistida per làser, entre altres.

l’objectiu principal és una remodelació del contorn corporal de les zones que presenten acumulació de greix i cel.lulitits difusa localitzada mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics que activen la circulació i, eliminen contingut gras.