fbpx
ELIMINACIÓ DE BERRUGUES AMB LÀSER CO2

Les berrugues, en la majoria de casos, són lesions cutànies benignes que no suposen cap problema de salut però sí plantegen un problema estètic. El làser representa el mètode més eficaç per eliminar les berruguetes, fibromes i queratosis que van apareixent amb el pas del temps.

En les nostres clíniques treballem amb el làser CO2, mitjançant el qual s’eliminen progressivament les capes superficials de la berruga fins a aconseguir la seva eliminació.

En què consisteix el tractament?

El làser fraccional de CO2 és un equip que emet llum làser d’alta energia l’aplicació de la qual produeix la coagulació dels gots sanguinis i amb això la necrosi de la berruga, sense produir danys al teixit circumdant i optimitzant la recuperació de la zona tractada, alhora que redueix el risc de sagnat i infecció.

Quantes sessions solen realitzar-se?

Dependrà de la grandària i característiques de la berruga però sovint n’hi ha prou amb una sola sessió, encara que pot necessitar-se alguna més de retoc.

Quan dura cada sessió?

Cada sessió té una duració de 30 minuts.

El tractament és dolorós?

Depenent del nombre de lesions i grandària de la berruga pot ser necessari l’ús d’anestèsia local.

Què et recomanem després de cada sessió?

Hauràs d’evitar exposar-te a radiacions solars a la zona tractada i sempre utilitzar protecció solar amb factor alt en cas de ser una zona exposada.

 

Quines precaucions hauré de tenir en compte?
Podràs rependre la teva activitat diària només acabar la sessió, encara que has de tenir en compte que et quedarà una ferideta i després una crosta que caurà en aproximadament en una setmana. També hauràs d’aplicar una crema antibiòtica durant uns dies segons indicació mèdica i posteriorment, protegir la zona tractada amb fotoprotector de pantalla total.