fbpx
ELIMINACIÓ DE PUNTS RUBÍ AMB LÀSER MÈDIC

 

CUTERA EXCEL HR

A Cànons Clinics, clíniques de  Medicina Estètica i Cirurgia Plàstica disposem deficaç aparatologia mèdica mitjançant un potent feix de llum polsada Intensa per a leliminació de punts rubí.

Els punts rubí, també coneguts com angioma simple o hemangiona cirera, són petits punts sobreelevats llisos de color vermell o morat que apareixen en tronc, i menys freqüentment en braços o cames. No té repercussió mèdica, encara que de vegades poden augmentar de tamany i picar una mica.

En què consisteix l'eliminació de punts rubí?

Es tracta duna tècnica de Medicina Estètica segura per eliminar fàcilment els punts rubí mitjançant el làser de llum premuda, sense deixar cicatrius en la superfície de la pell.

Quant duren les sessions i cada quan es realitzen?

Depenent de les zones a tractar, les sessions per eliminar els punts rubí poden durar, aproximadament, uns 30 minuts.

Normalment es realitzen de forma mensual o bimensual.

Fa mal?

Abans d’iniciar la sessió de Medicina Estètica aplicarem una potent crema anestèsica que deixarem actuar durant 5-10 minuts. Posteriorment, aplicarem un gel específic conductor de llum premuda intensa i el doctor procedirà a tractar, amb el làser vascular específic, els punts rubí que desitgis eliminar sense deixar cicatriu alguna.

Posteriorment, aplicarem una crema específica a les zones tractades.

En quines èpoques és més indicat?

Aquest tractament de Medicina Estètica Facial pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, sempre que es tingui especial precaució amb les radiacions solars, aplicant protectors solars amb pantalla total.

Què recomanem abans de cada sessió?

Evitar l’exposició a les radiacions solars o el bronzejat amb ultraviolats, com a mínim, dues setmanes abans de cada sessió.

Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes cosmètiques específiques recomanades segons el teu tipus de pell.

Què recomanem després de cada sessió?

Evitar l’exposició a les radiacions solars o el bronzejat amb ultraviolats, com a mínim, durant els primers 45 dies després de la sessió. També hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic adequat per al teu tipus de pell.

No oblidem que aquesta nova plataforma Excel HR d Cutera és fins i tot per a pells de color, molt habituals al mercat anglosaxó, i brocejades.

La meva activitat diària es veurà alterada?

Aquest procés d’eliminació de punts rubí permet reprendre immediatament l’activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades i el maquillatge adequat.

Quines alteracions vasculars també pot eliminar?
  • Aranyes Vasculars
  • Eritemes cutanis
  • Couperosi facial
  • Angioma simple
  • Hemangioma cirera
  • Taques vermelles de naixement