fbpx
PRFC PREVENCIÓ I TRACTAMENT CAIGUDA DEL CABELL

Estàs decidit a recuperar el teu cabell? La millor solució per garantir uns bons resultats en un trasplantament o empelt capil·lar, és la teràpia amb plasma ric en factors de creixement (PRFC). Restableix l’activitat del fol·licle pilós amb més efectivitat i frena la caiguda dels cabells. El PRFC també es pot aplicar com a teràpia preventiva a la pèrdua de cabell.

QUÈ ÉS EL PLASMA RIC EN FACTORS DE CREIXEMENT (PRFC) EN TRASPLANT CAPI·LAR?

El PRFC o plasma ric en factors de creixement és un derivat sanguini extret del mateix pacient, que es col·loca al cuir cabellut a través d’injeccions.

El PRFC s’obté amb una màquina que separa la porció líquida i sòlida de la sang. Amb un procés de centrifugat es divideix la sang en tres capes, una de les quals és el PRFC, que conté cinc vegades més plaquetes que la sang sense centrifugar.

Degut a la gran quantitat de factors de creixement que conté, produeix una resposta beneficiosa pel fol·licle del cabell, estimulant el seu creixement.

EN QUÈ CONSISTEIX EL TRACTAMENT?

Les injeccions de PRFC s’administren en funció de les característiques del pacient i el criteri de l’especialista. Hi ha pacients als que se’ls subministra abans de començar amb el procés de trasplantament capil·lar, altres a la meitat i altres a la seva finalització.

Quan el fol·licle del cabell s’implanta, sempre existeix un risc que alguns caiguin, degut al procés que pateix el fol·licle en ser desconnectat del seu subministrament de sang.

El PRFC produeix una sèrie de funcions al fol·licle del cabell, que beneficien la implantació –evitant una pèrdua major- i promou la formació de nous vasos sanguinis. Com a conseqüència, es disminueix el risc de caiguda i s’accelera el creixement del cabell.

QUINS BENEFICIS TÉ?
  • Nutrició del fol·licle.
  • Acceleració del creixement capil·lar.
  • Disminució de la inflamació després del trasplantament capil·lar.
  • Disminució del risc d’infeccions per la seva acció antimicrobiana.
  • Millor qualitat i aspecte del cabell.
LES MEVES ACTIVITATS DIÀRIES ES VEURAN ALTERADES ?

Un cop finalitzat el tractament podràs tornar a l’activitat normal de forma immediata.

QUAN ES NOTEN ELS RESULTATS?

En aquests casos els resultats, pel que fa a permanència o viabilitat del fol·licle, solen aparèixer a partir de la primera sessió.

QUANTES SESSIONS ÉS ACONSELLABLE REALITZAR?

Depèn de cada pacient i cada cas concret, encara que solen subministrar-se entre 3 i 6 sessions de PRFC a l’any.

A PARTIR DE QUINA EDAT ES POT REALITZAR EL TRACTAMENT?

Qualsevol persona pot aplicar-se el PRFC després de ser sotmesa a un trasplantament capil·lar. Especialment, aquelles persones amb pèrdues de cabell recents, amb un patró androgenètic i amb l’extensió de l’alopècia no massa extensa.

TÉ ALGÚN EFECTE SECUNDARI?

No, es tracta d’un producte biològic obtingut del propi pacient.

Per evitar possibles complicacions, sempre cal acudir a centres acreditats, ja que es necessita una certificació especial per portar-ho a terme.