fbpx
NUTRICHIP

NutriChip consisteix en un assessorament nutricional d’acord amb el perfil genètic de cada persona. Mitjançant un estudi genòmic, analitzem la càrrega genètica que predisposa a sobrepès, obesitat o obesitat abdominal directament relacionada directament relacionada amb la salut.

 

Què és el NutriChip?

El NutriChip és un servei de medicina predictiva i, personalitzada de soport als facultatius clínics en l’assessorament nutricional d’acord amb el perfil genètic de cada persona.

Proporciona la informació genètica rellevant en la investigació de les causes de sobrepès o obesitat que determinarà les mesures preventives i terapèutiques més apropiades. El NutriChip comprèn una anàlisi amb tecnologia de microchips d’ADN aplicada a l’estudi del genoma humà i utilitza una eina de genotipat amb una especificitat i sensibilitat del 99%.

Què analitza?

La càrrega genètica que predisposa a sobrepès, obesitat, obesitat abdominal directament relacionada amb l’augment del risc cardiovascular, regulació de la gana i, altres malalties associades com osteoporosi, diabetis, hipertensió, nivells baixos de HDL…

Tots els gens vinculats amb les respostes a l’exercici físic, dieta pobra en calories i canvis qualitatius en la dieta.

Les variacions genètiques que s’han associat amb necessitats nutricionals específiques, com una dieta rica en folats o en àcids grasos.

Els hàbits de vida, com a factor extern modulable per retardar o, minimitzar l’aparició de sobrepès o obesitat.

El NutriChip és un servei de medicina personalitzada que avalua el perfil genètic i, els hàbits de vida de la persona. Una eina de gran utilitat per entendre les raons que influeixen en el desenvolupament del sobrepès i l’obesitat i, per assolir els objectius terapèutics òptims de forma àgil i directa.