fbpx
CONTROL I MANTENIMENT DEL PES CORPORAL

Els nostres professionals de la Dietètica i la Nutrició t’aconsellaran una sèrie de pautes i recomanacions per mantenir permanentment el teu pes ideal i et farem els controls ponderals necessaris en el teu cas en particular.

En què consisteix?

Per mantenir el pes ideal, tant homes com dones, es sotmeten a pràctiques com el dejuni, la realització exagerada d’exercicis físics, dietes inadequades o, extremadament restrictives i la utilització d’una infinitat de productes aprimadors, cremadors de grasa corporal, etc.; tots ells mal publicitats com ”màgics” però, en realitat constitueixen un risc important per a la salut.

Una dieta saludable i equilibrada, combinada amb l’exercici regular i un control ponderal adequat contribueixen a un manteniment del pes aconseguit mitjançant les nostres dietes mèdiques.

Els nostres professionals de la Dietètica i la Nutrició t’aconsellarem una sèrie de pautes i recomanacions per mantenir permanentment el teu pes ideal i et farem els controls ponderals necessaris en el teu cas en particular.

Puc complementar el control i manteniment del pes amb tractaments de Remodelació del Contorn Corporal?

També, com a tractament complementari a les dietes, en alguns casos la disminució de pes es complementa amb altres tractaments medicoestètics com ara Mesoterapia Corporal mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics, Intralipoterapia amb Aqualyx o una Lipoescultura assistida per làser, entre altres.

l’objectiu principal és una remodelació del contorn corporal de les zones que presenten acumulació de greix i cel.lulitits difusa localitzada mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics que activen la circulació i, eliminen contingut gras.