fbpx
DEMANA PRESSUPOST – CONSULTA ONLINE

La pèrdua de cabell sempre és motiu de preocupació, però no tots els pacients amb pèrdua de cabell són candidats a un trasplantament.

Descobreix si tu ets un candidat pel Trasplantament de cabell, celles o barba i bigoti amb la tècnica FUE:

Qui és el candidat ideal?

Des del punt de vista estrictament mèdic, per ser candidat a un trasplantament capil·lar el pacient ha de portar perdent cabell 5 anys o més, o ha de trobar-se en fase III o superior a l’escala de Hamilton.

escala-hamilton

 

També són candidats els pacients que per accident o cremada hagin perdut pèl.

Des d’un punt de vista mèdic, però tenint en compte les expectatives de resultat del pacient, per ser candidat és important saber que el trasplantament de cabell no és un tractament curatiu en sí mateix. Hi ha pacients en els quals la seva pèrdua de cabell pot seguir progressant després del trasplantament, per la qual cosa poden necessitar seguir amb tractament per evitar aquesta progressió. D’altra banda, encara que l’alopècia es trobi estable, el pacient candidat d’una grau avançat de calvicie, per raons lògiques, no disposa de la suficient densitat donant de fol·licles, per la qual cosa, ha d’entendre les limitacions en el resultat d’un trasplantament capil·lar si s’escau.

Pel que fa l’edat, la franja és molt ampla ja que va des dels 20 anys fins als 80 anys, encara que el candidat ideal es troba a partir dels 30 anys ja que es pot començar a preveure l’evolució d’una futura calvicie.

Vols saber si ets un candidat de trasplantament capil·lar?

Si vol saber si ets candidat a un trasplantament capil·lar, trasplantament de celles o trasplantament de barba i bigoti i obtenir un pressupost omple el formulari que trobaràs a la teva dreta o truca’ns al 93 860 60 60 per demanar cita. Et respondrem el més aviat possible.