fbpx
Divina Pastora

El聽Dr. V铆ctor Hern脿ndez, director m猫dic de C脿nons Clinics, ha establert un conveni de col路laboraci贸 amb Divina Pastora pel que fa als serveis de Cirurgia Reparadora i Dermatol貌gica.

Quins serveis entren?
  • Lesions cut脿nies: l鈥檈xposici贸 solar, l鈥檈dat, els diferents tipus de pell o els factors gen猫tics potencien l鈥檃parici贸 de lesions cut脿nies com pigues, berrugues, tumors benignes de pell, epiteliomes, quists, etc. que apareixen a zones visibles. Mitjan莽ant un procediment mitjanament senzill, els nostres cirurgians eliminaran aquesta marca que tant et molesta.
  • C脿ncer de pell
  • Seq眉eles de traumatismes: 茅s possible que les cremades o traumatismes greus soferts deixin algun tipus de seq眉ela est猫tica o funcional que pugui agreujar-se amb els anys. Aquests tipus de cicatrius poden restringir el moviment de m煤sculs, articulacions i tendons. En els nostres centres de Granollers i Barcelona t鈥檃judem a mitigar l鈥檃specte d鈥檃questes cicatrius que tant poden arribar a molestar.
  • Revisi贸 de cicatrius: 茅s una cirurgia 煤nicament indicada per millorar l鈥檃paren莽a de cicatrius. Restaura la funci贸 i corregeix els canvis en la pell ocasionats per una ferida, una lesi贸 o una cirurgia pr猫via.
  • Microcirurgia en reconstrucci贸 post traum脿tica: els microscopis quir煤rgics i lupes espec铆fiques per microcirugria post traum脿tica permeten suturar petits gots sanguinis i nervis danyats per traumatismes, accidents i resseccions quir煤rgiques.
Com demano cita?

Si ets de Divina Pastora i vols visitar-te amb els doctors de les nostres cl铆niques per tractar els casos indicats a dalt, truca鈥檔s al 93 860 60 60 o envia鈥檔s un correu electr貌nic amb el motiu de la consulta a [email protected].