fbpx
DIETA MÈDICA LIPODIETA

Lipodieta és un mètode de pèrdua de pes indicat per pacients amb sobrepès, obesitat i grassa localitzada. Sense efecte rebot i amb un seguiment mèdic personalitzat per part dels especialistes de Cànons Clinics.

¿Què és el mètode Lipodieta?

El mètode Lipodieta es basa en una dieta cetogènica que té com a base el menjar natural (ni sobres ni aliments prefabricats), amb el suport de la suplementació específica, amb l’objectiu de perdre pes d’una manera ràpida, sana i segura.

ÉS UNA DIETA SEGURA?

Totalment segura. Múltiples estudis científics avalen aquest fet. Està demostrat que una dieta baixa en carbohidrats i rica en proteïnes, acompanyada de suplements dietètics específics, permet ràpidament la pèrdua de pes. A més, Lipodieta és un producte controlat i sota supervisió mèdica.

ÉS UNA DIETA AGRADABLE I PRÀCTICA?

Sense ansietat, sense sensació de gana i amb mínimes molèsties generals. A més, és un mètode molt assequible, ja que la persona pot escollir múltiples opcions d’aliments que, generalment, es troben en la dieta habitual. En 21 dies es poden reduir fins a 7 kg sense crear flacciditat.

QUINS AVANTATGES TÉ?
  • Sota estricte control mèdic: l’obesitat i la grassa localitzada no són només un problema estètic. Influeixen directament en la salut de la persona que ho pateix. Per això és molt important que el tractament per aprimar-se estigui supervisat i controlat per un metge expert en dietètica i nutrició.
  • Pèrdua de pes ràpida: amb una dieta variada, rica en vegetals i proteïnes i complementada amb aminoàcids d’alta qualitat biològica.
  • Sense substituir àpats
  • Millora la cel·lulitis: millora la flacciditat i la cel·lulitis, com també la grassa localitzada, ja que el 98% de la pèrdua de pes es concentra en la grassa corporal, és a dir, es perd teixit greixós, però es conserva la massa muscular.
  • Sense efecte rebot
  • Programa totalment personalitzat
AMB QUÈ PUC COMPLEMENTAR AQUEST MÈTODE?

És recomanable practicar exercici físic moderat, seguir una dieta baixa en carbohidrats i seguir el criteri mèdic per prendre els productes Lipodieta