fbpx
L脌SER HIPERHIDROSI AXILAR

La sudoraci贸 ens ajuda a regular la temperatura corporal. Per貌 hi ha persones que pateixen d’exc茅s de sudoraci贸 i s贸n diagnosticades de hiperhidrosis, que consisteix en una alteraci贸 cr貌nica del sistema nervi贸s simp脿tic que produeix un exc茅s de sudoraci贸 i limita el dia a dia de les persones que ho pateixen condicionant les activitats de la vida di脿ria principalment a nivell psicosocial. Les zones amb m茅s freq眉猫ncia afectades de hiperhidrosis s贸n el palmell de les mans, la planta dels peus i les aixelles.

El l脿ser per a la hiperdrosi corporal聽茅s la soluci贸 l脿ser definitiva ambulatoria per reduir significativament solament l’excessiva sudoraci贸 de les aixelles, ja que provoca una atr貌fia estructural de les gl脿ndules sudor铆paras evitant la seva regeneraci贸.

Qu猫 茅s el l脿ser per la hiperdsudoraci贸 axilar?

El l脿ser proporciona una soluci贸 segura i r脿pida per reduir significativament la suor de les aixelles aprovada per la FDA americana i cl铆nicament provada.

Diversos estudis cl铆nics americans demostren que el l脿ser聽disminueix l’exc茅s de sudoraci贸 axil路lar de manera que les persones tractades resulten altament satisfetes ja que la ter脿pia els proporciona de forma directa un augment de la qualitat de vida personal.

Qui 茅s el candidat ideal?

Podran ser tractats tant homes com a dones diagnosticats de hiperhidrosis axil路lar o b茅 sudoraci贸 axil路lar excessiva que se senten condicionats en la majoria de les seves activitats quotidiana i que els impedeixen actuar amb normalitat a nivell laboral, social, afectiu…

Quines zones podr茅 tractar?

Nom茅s podr脿 tractar-se la zona axil路lar. No es podran tractar altres zones del cos com les mans, els peus, el front o els genolls.

Com actua el l脿ser per a la suor excessiva d'axil路les?

Utilitza una tecnologia no invasiva que emet una energia l脿ser que s’aplica directament fins a arribar a les estructures de les gl脿ndules sudor铆paras axil路lars, de manera que amb les freq眉猫ncies adequades atr貌fia progressivament les gl脿ndules sudor铆paras axil路lars de forma definitiva i permanent, impedint la secreci贸 de suor. Simult脿niament, aplica un sistema de refrigeraci贸 que protegeix l’epidermis i la dermis superior evitant aix铆 possibles cremades per l’alta energia aplicada.

En definitiva, les gl脿ndules sudor铆paras axil路lars tractades no tornaran a cr茅ixer de manera que ja no produiran m茅s exc茅s de sudoraci贸.

Quant dura i amb quina freq眉猫ncia ha d'efectuar-se la ter脿pia?

Es recomanaran 1 o 2 sessions d’aquest tractament per acabar amb la suor excessiva a les axil路les, amb un interval de 6 mesos aproximadament, per maximitzar la qualitat i la durada dels resultats. Cada tractament generalment dura al voltant de 45 minuts, aproximadament.

Quins seran els resultats?

La majoria de les persones tractades reporten una reducci贸 duradora de la suor axil路lar en la seva primera sessi贸.

Diversos estudis han demostrat que aconsegueix una reducci贸 mitjana de suor de l’aixella del 82%. No obstant aix貌, igual que en qualsevol altre tractament m猫dic, els resultats poden variar depenent de cada persona.

Els efectes s贸n duraders?

S铆, ja que el l脿ser per la Hiperdrosi Axil路lar聽atrofia les gl脿ndules sudor铆paras, de manera que impedeix que les gl脿ndules sudor铆paras tornin a cr茅ixer o regenerar-se, la qual cosa implica una reducci贸 significativa i duradora de la suor axil路lar.

T茅 alg煤n efecte secundari?

脡s normal que durant les primeres hores post-ter脿pia aparegui algun dolor o inflor localitzat que, en general, desapareix en poques setmanes. Algunes persones poden experimentar una lleu alteraci贸 de la sensibilitat o formigueig temporal en petites 脿rees de la pell tractada o part superior del bra莽, que desapareixer脿 gradualment.

Com ser脿 la tornada a la normalitat?

La incorporaci贸 a les activitats de la vida di脿ria 茅s immediata. Com a molt el doctor et recomanar脿 un antiinflamatorio i analg茅sico per evitar possibles mol猫sties alhora, que et recomanar脿 aplicar fred local durant les 24 hores posteriors a la ter脿pia.