fbpx
LÀSER HIPERHIDROSI AXILAR

La sudoració ens ajuda a regular la temperatura corporal. Però hi ha persones que pateixen d’excés de sudoració i són diagnosticades de hiperhidrosis, que consisteix en una alteració crònica del sistema nerviós simpàtic que produeix un excés de sudoració i limita el dia a dia de les persones que ho pateixen condicionant les activitats de la vida diària principalment a nivell psicosocial. Les zones amb més freqüència afectades de hiperhidrosis són el palmell de les mans, la planta dels peus i les aixelles.

El làser per a la hiperdrosi corporal és la solució làser definitiva ambulatoria per reduir significativament solament l’excessiva sudoració de les aixelles, ja que provoca una atròfia estructural de les glàndules sudoríparas evitant la seva regeneració.

Què és el làser per la hiperdsudoració axilar?

El làser proporciona una solució segura i ràpida per reduir significativament la suor de les aixelles aprovada per la FDA americana i clínicament provada.

Diversos estudis clínics americans demostren que el làser disminueix l’excés de sudoració axil·lar de manera que les persones tractades resulten altament satisfetes ja que la teràpia els proporciona de forma directa un augment de la qualitat de vida personal.

Qui és el candidat ideal?

Podran ser tractats tant homes com a dones diagnosticats de hiperhidrosis axil·lar o bé sudoració axil·lar excessiva que se senten condicionats en la majoria de les seves activitats quotidiana i que els impedeixen actuar amb normalitat a nivell laboral, social, afectiu…

Quines zones podré tractar?

Només podrà tractar-se la zona axil·lar. No es podran tractar altres zones del cos com les mans, els peus, el front o els genolls.

Com actua el làser per a la suor excessiva d'axil·les?

Utilitza una tecnologia no invasiva que emet una energia làser que s’aplica directament fins a arribar a les estructures de les glàndules sudoríparas axil·lars, de manera que amb les freqüències adequades atròfia progressivament les glàndules sudoríparas axil·lars de forma definitiva i permanent, impedint la secreció de suor. Simultàniament, aplica un sistema de refrigeració que protegeix l’epidermis i la dermis superior evitant així possibles cremades per l’alta energia aplicada.

En definitiva, les glàndules sudoríparas axil·lars tractades no tornaran a créixer de manera que ja no produiran més excés de sudoració.

Quant dura i amb quina freqüència ha d'efectuar-se la teràpia?

Es recomanaran 1 o 2 sessions d’aquest tractament per acabar amb la suor excessiva a les axil·les, amb un interval de 6 mesos aproximadament, per maximitzar la qualitat i la durada dels resultats. Cada tractament generalment dura al voltant de 45 minuts, aproximadament.

Quins seran els resultats?

La majoria de les persones tractades reporten una reducció duradora de la suor axil·lar en la seva primera sessió.

Diversos estudis han demostrat que aconsegueix una reducció mitjana de suor de l’aixella del 82%. No obstant això, igual que en qualsevol altre tractament mèdic, els resultats poden variar depenent de cada persona.

Els efectes són duraders?

Sí, ja que el làser per la Hiperdrosi Axil·lar atrofia les glàndules sudoríparas, de manera que impedeix que les glàndules sudoríparas tornin a créixer o regenerar-se, la qual cosa implica una reducció significativa i duradora de la suor axil·lar.

Té algún efecte secundari?

És normal que durant les primeres hores post-teràpia aparegui algun dolor o inflor localitzat que, en general, desapareix en poques setmanes. Algunes persones poden experimentar una lleu alteració de la sensibilitat o formigueig temporal en petites àrees de la pell tractada o part superior del braç, que desapareixerà gradualment.

Com serà la tornada a la normalitat?

La incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. Com a molt el doctor et recomanarà un antiinflamatorio i analgésico per evitar possibles molèsties alhora, que et recomanarà aplicar fred local durant les 24 hores posteriors a la teràpia.