fbpx
C脌PSULA BAL脫 ELIPSE

Et presentem un m猫tode innovador per perdre pes, la pilota El路lipse. El primer dispositiu per a la p猫rdua de pes sense necessitat de procediments invasius. Elimina el greix del teu cos i recupera a figura en nom茅s 16 setmanes.

Qu猫 茅s el Bal贸 G脿stric Elipse?

Elipse 茅s una pilota g脿strica que es col路loca sense necessitat de cirurgia, endosc貌pies ni anest猫sies. La seva funci贸 茅s facilitar la p猫rdua de pes en persones amb sobrep猫s i obesitat quan s’utilitza juntament amb un programa supervisat de modificaci贸 de comportament i alimentaci贸. La pilota s’empassa durant una breu visita i s’elimina de forma natural unes 16 setmanes m茅s tard.

Com es col路loca el Bal贸 G脿stric Elipse?

La Pilota Elipse es presenta en una c脿psula amb un tub prim. S’empassa la c脿psula i el metge fa una radiografia r脿pida per assegurar-se que la pilota es troba en l’est贸mac. Aquest s’omple amb 550 ml de l铆quid a trav茅s del tub, que es retira despr茅s per completar el proc茅s. Aquest proc茅s triga amb prou feines uns 15 minuts.

Si no pot empassar la c脿psula amb facilitat, Elipse disposa d’un accessori que el metge pot utilitzar amb suavitat per ajudar-li a empassar.

Em provocar脿 mol猫sties?

脡s possible que s’experimentin algunes n脿usees i mol猫sties durant la primera setmana despr茅s de la col路locaci贸 d’El路lipse. En aquests casos, el metge pot prescriure medicaci贸 perqu猫 se senti millor. Tamb茅 li proporcionar脿 informaci贸 detallada sobre els riscos i beneficis d’El路lipse.

Com haur脿 de ser la meva alimentaci贸 amb el Bal贸 Elipse?

Recomanem beure nom茅s l铆quids el primer parell de dies despr茅s de la col路locaci贸 de la pilota. Podr脿 comen莽ar amb els aliments s貌lids quan se senti millor. Recorda que el sistema Elipse 茅s una ajuda per a la p猫rdua de pes i no pot substituir una dieta sana i equilibrada. Aprofita la sensaci贸 de sacietat que proporciona Elipse per consumir racions d’aliments m茅s petites i saludables.

Quan s'eliminar脿 el Bal贸 Elipse?

La Bal贸 Elipse s’elimina per si sol, no 茅s necessari acudir al metge. Despr茅s d’unes 16 setmanes, Elipse es buida i s’elimina de forma natural.