fbpx
CÀPSULA BALÓ ELIPSE

Et presentem un mètode innovador per perdre pes, la pilota El·lipse. El primer dispositiu per a la pèrdua de pes sense necessitat de procediments invasius. Elimina el greix del teu cos i recupera a figura en només 16 setmanes.

Què és el Baló Gàstric Elipse?

Elipse és una pilota gàstrica que es col·loca sense necessitat de cirurgia, endoscòpies ni anestèsies. La seva funció és facilitar la pèrdua de pes en persones amb sobrepès i obesitat quan s’utilitza juntament amb un programa supervisat de modificació de comportament i alimentació. La pilota s’empassa durant una breu visita i s’elimina de forma natural unes 16 setmanes més tard.

Com es col·loca el Baló Gàstric Elipse?

La Pilota Elipse es presenta en una càpsula amb un tub prim. S’empassa la càpsula i el metge fa una radiografia ràpida per assegurar-se que la pilota es troba en l’estómac. Aquest s’omple amb 550 ml de líquid a través del tub, que es retira després per completar el procés. Aquest procés triga amb prou feines uns 15 minuts.

Si no pot empassar la càpsula amb facilitat, Elipse disposa d’un accessori que el metge pot utilitzar amb suavitat per ajudar-li a empassar.

Em provocarà molèsties?

És possible que s’experimentin algunes nàusees i molèsties durant la primera setmana després de la col·locació d’El·lipse. En aquests casos, el metge pot prescriure medicació perquè se senti millor. També li proporcionarà informació detallada sobre els riscos i beneficis d’El·lipse.

Com haurà de ser la meva alimentació amb el Baló Elipse?

Recomanem beure només líquids el primer parell de dies després de la col·locació de la pilota. Podrà començar amb els aliments sòlids quan se senti millor. Recorda que el sistema Elipse és una ajuda per a la pèrdua de pes i no pot substituir una dieta sana i equilibrada. Aprofita la sensació de sacietat que proporciona Elipse per consumir racions d’aliments més petites i saludables.

Quan s'eliminarà el Baló Elipse?

La Baló Elipse s’elimina per si sol, no és necessari acudir al metge. Després d’unes 16 setmanes, Elipse es buida i s’elimina de forma natural.