LESIONS CUTÀNIES

Per diversos motius com l’exposició solar, raigs UVA, edat, diferents tipus de pell, factors genètics, etc., solen causar diferents lesions cutànies com lunars, berrugues, tumors benignes de pell, epiteliomas, quists, etc.

Aquest tipus de lesions cutànies al ser a zones visibles i en tenir certa tendència a augmentar de mida són freqüentment motiu útil per la seva exèresi mitjançant mínima cirurgia dermatològica.

QUIN SERÀ EL PROCEDIMENT?

Els nostres Metges Especialistes en Cirurgia Plàstica i Estètica tractaran aquest tipus de lesions cutànies amb la major pulcritud possible, de manera que s’extirparà la lesió o lesions amb aparells d’electromedicina específica en cada cas en particular i es suturarà amb monofilaments finíssims en tots els casos que sigui possible per via intradèrmica, deixant una cicatriu gairebé imperceptible a simple vista amb el pas del temps.

Es realitzarà a la gran majoria dels casos de forma ambulatòria, en els nostres centres Cànons Clinics autoritzats per la Generalitat de Catalunya amb registre sanitari corresponent a cada un d’ells i, en casos especials en les clíniques on estem associats.

En primer lloc, aplicarem una crema anestèsica tòpica, seguidament s’administrarà anestèsia local sobre l’àrea a tractar i es realitzarà el procediment quirúrgic indicat. Es col·locarà un apòsit adequat en cada cas.

Aquest tipus de procediments medicoquirúrgics són molt ben tolerats de manera que et permetrà continuar amb la vida social i / o professional.

PODRÉ VEURE ALGUNA SIMULACIÓ EN 3D ABANS DE LA CIRURGIA DE LESIONS CUTÀNIES FACIALS?

En els nostres centres Canons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D Correu Stetix diverses simulacions en tres dimensions de la cirurgia de exéresi de lesions cutànies facials per poder analitzar de forma personalitzada, i segons criteri metge, tots els aspectes que desitgis millorar, només realitzant unes fotografies prèvies. Així et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedarà després, ja que intervenen gran varietat de factors.


COM SERÀ LA POSTCIRURGIA?

Es pautaran analgèsics segons cada cas en particular i si fa falta, també antibiòtics. T’explicarem com realitzar les cures de la cicatriu i depenent de cada cas et donarem cita per retirar punts i realitzar el control postquirúrgic.

QUINES PRECAUCIONS HAURÉ DE PRENDRE?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

Altres opcions de tractament

Informa’t sobre el tractament amb Plasmage