fbpx
CURES POST-TRASPLANTAMENT

En el trasplantament capil·lar amb la tècnica CUE és imprescindible seguir, de forma estricta, una sèrie d’instruccions i cures per protegir la zona trasplantada. Durant els 10 primers dies els cabells es troben en la seva fase més feble i podrien desprendre’s. A partir de la tercera-quarta setmana es va a produir la caiguda del cabell trasplantat (NO del fol·licle piloso), entrant en fase de repòs i iniciant un nou cicle de creixement. D’aquesta forma, a partir del dècim-dotzè mes, podràs apreciar el resultat final del trasplantament capil·lar.

Pautes de cures post-trasplantament

Després d’un Trasplantament capil·lar amb la tècnica FUE hauràs de seguir les següents instruccions:

Principalment no has de tocar o friccionar la zona trasplantada (receptora) durant els 10 primers dies, ja que es troben en la seva fase més fràgil i podrien desprendre’s, especialment els 3 primers dies.

És preferible que dormis de cap per amunt i lleugerament incorporat els 2 primers dies.

Els 3 primers dies no has de beure ni alcohol ni consumir aspirines o anticoagulants.

Els 3 primers dies hauràs d’hidratar la zona receptora amb sèrum fisiològic, aigua de mar o aigua termal.

A partir del tercer dia, de forma suau, podràs rentar el rentall sense aplicar el doll d’aigua directament, i utilitzant un sabó suau de Ph neutre.

En aquests primers dies veuràs aparèixer petites crostes, tant a la zona donant com a la zona receptora. Aniran desprenent-se per si soles. A partir del 8è-10è dia no ha de quedar cap crosta visible.

La zona donant, en la segona setmana, ja no requereix de cap cura.

A partir del dia 10 es considera que els fol·licles implantats ja estan segurs encara que, per prudència, hauràs de respectar algunes normes com les de NO posar-te casc ni nedar en la piscina fins que hagin transcorregut 15 dies des del trasplantament capil·lar i, preferiblement, fins al mes.

A partir de la tercera-quarta setmana es va a produint la caiguda del cabell trasplantat (no del fol·licle pilós), entrant en fase de repòs i iniciant un nou cicle de creixement, per tornar a créixer posteriorment a partir del tercer-quart mes, on començaràs a apreciar el creixement del nou pèl. Ja no precisa cap cura especial la zona receptora, únicament protegir-la del sol fins que el pèl creixi de nou.

A partir del dècim-dotzè mes, podràs apreciar el resultat final del trasplantament capil·lar.