fbpx
ELIMINACIÓ DE TAQUES I LENTÍGENS SOLARS AMB

 

LÀSER MÈDIC CUTERA EXCEL HR

A les nostres clíniques de Cirurgia i Medicina Estètica t’oferim els tractaments despigmentants definitius per eliminar les taques i lentigens solars de la pell amb la tècnica del Làser Mèdic Cutera excel HR.

Es tracta de les teràpies més efectives per eliminar les taques i lentigos solars de la zona facial, del coll i de l’escot, alhora que rejoveneix i il·lumina la zona.

En què consisteix el Làser Mèdic Cutera Excel HR per a l’eliminació de taques?

En aquest tractament de Medicina Estètica Facial actua una eficaç energia que penetra en el nivell de la pell on es troba la melanina. D’aquesta manera, millora enormement el fotoenvelliment cutani i l’aspecte de les pells danyades a causa de l’exposició solar

Per què apareixen les taques solars a la pell?
  • Exposició excessiva a les radiacions solars.
  • La genètica individual.
  • L’edat biològica.
  • Els canvis hormonals.
  • L’ús de medicaments.
  • L’aplicació de perfums o cosmètics no adequats.
Quins són els beneficis del Làser Mèdic Cutera Excel HR per a l’eliminació de taques a la pell?
  • S’eliminaran les taques pigmentadas cutànies i els lentigens solars.
  • Milloraràs visiblement la qualitat cutània de les zones tractades ja que aporta regeneració cutània i lluminositat.
  • Rejoveniràs el teu aspecte.
En quins casos està indicat el tractament de medicina estètica?

És apte tant per a homes com per a dones que vulguin donar un aspecte més juvenil a la seva pell, eliminant les taques i lentigens solars que apareixen a la nostra pell, ja sigui per factors biològics com per l’exposició al sol.

Podré veure alguna simulació en 3D abans del tractament despigmentant?

A les nostres clíniques de Medicina Estètica Cànons Clinics oferim als nostres clients la possibilitat que vegin quins seran els resultats dels nostres tractaments de bellesa en 3-D amb el programa E-Stetix.

Amb aquest sistema podràs fer-te una idea, sempre aproximada, dels resultats, ja que intervenen gran varietat de factors.

Quantes sessins em faran falta?

Normalment s’aconsellen entre 2 i 3 sessions mensuals o bimensuals, depenent dels resultats desitjats.

Posteriorment, et recomanarem una sessió anual de manteniment a nivell de prevenció.

En quines èpoques s'indica el Làser Mèdic d’Eliminació de Taques?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, sempre que es tingui especial precaució amb les radiacions solars, aplicant-te protectors solars amb pantalla total.

Què et recomanarem abans de cada sessió?

DosDues setmanes abans de realitzar qualsevol tractament despigmentant has d’evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades. Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes recomanades pel teu metge pel que fa a productes despigmentants específics al teu tipus de pell.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Evita exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades, com a mínim, durant els primers 45 dies posteriors a la sessió. També, hauràs de seguir un tractament despigmentant a casa i regeneradors epidèrmics.

No oblidem que aquesta nova plataforma Excel HR d Cutera és fins i tot per a pells de color, molt habituals al mercat anglosaxó, i broceadas.

Podré combinar-ho amb altres teràpies facials?

Pot combinar-se amb qualsevol altre tractament de Medicina Estètica Facial, sempre seguint les recomanacions pautades pels nostres metges.