fbpx
ELIMINACIÓ DE MICROVARIUS AMB LÀSER MÈDIC

En Canons Clinics, centres especialitzats en Medicina i Cirurgia Estètica, disposem d’eficaç aparatologia mèdica per a l’eliminació d’aranyes vasculars, tant corporals com facials, mitjançant un potent feix de llum polsada Intensa i un sistema de Làser Mèdic cutera excel HR.

En què consisteix l’eliminació d'Aranyes Vasculars amb Làser Mèdic?

En una primera visita transmetràs al doctor quines hvarius et molesten més en funció del dolor i quins t’agradarien eliminar per estètica.

Posteriorment, i si no hi ha cap contraindicació, procedirem a la teràpia làser. Aplicarem una potent crema anestèsica que deixarem actuar aproximadament durant 5-10 min., posteriorment aplicarem un gel específic i el doctor procedirà a esclerosar les aranyes vasculars amb el làser sense deixar cicatrius en la superfície de la pell.

Quant duren les sessions i cada quan són les sessions?
Les sessions poden durar aproximadament uns 30 minuts i es realitzen segons indicació mèdica normalment poden ser quinzenalment o mensualment fins l’erradicació de les Aranyes Vasculars.
La meva activitat diària es veurà alterada?
Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.
En quines èpoques està més indicat?

Es pot realitzar en qualsevol època de l’any, sempre i quan tinguis especial precaució amb les radiacions solars, aplicant-te protectors solars amb pantalla total.

Es pot combinar amb l'esclerosi química de varius?
Aquest tractament és complementari a la esclerosi química de varius, s’utilitza per eliminar les varius amb diàmetre superior a les aranyes vasculars que amb la laserteràpia ambulatòria no s’eliminen.
Què et recomanarem abans de cada sessió?
Evitar l’exposició a les radiacions solars o bronzejar amb ultraviolats, com a mínim dues setmanes abans de cada sessió. Paral·lelament, hauràs de seguir les pautes recomanades pel teu metge de despigmentants específics al teu fototipus de pell.
¿Qué te recomendaremos después de cada sesión?
Evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades, com a mínim durant els primers 45 dies posteriors a la sessió. També hauràs d’aplicar-te un tractament domiciliari específic i col·locar-te mitges de compressió vascular, segons t’indiqui el teu doctor, per accelerar el procés de reabsorció vascular.
Podré combinar-ho amb altres teràpies corporals?
És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdico-estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.
No oblidem que aquesta nova plataforma Excel HR d Cutera actúa fins i tot en pells de color, molt habituals al mercat anglosaxó, i broncejades.
Quines alteracions vasculars també pot eliminar?