fbpx
REJOVENIMENT FACIAL AMB LÀSER MÈDIC

El làser mèdic és una de les tècniques que està guanyant més adeptes. Els múltiples avantatges i els increïbles resultats de la llum premuda intensa han seduït a centenars de clients que volen atenuar l’aparició dels senyals de l’edat.

La teràpia de medicina estètica facial amb làser mèdic és una de les més freqüents, segures i efectives que actualment s’utilitzen pel rejoveniment de cara, coll i escot.

EN QUÈ CONSISTEIX EL TRACTAMENT DE MEDICINA ESTÈTICA?

Consisteix a aplicar una energia en forma de llum premuda sobre la pell. Aquesta penetra de forma intensa en les seves capes fins als nivells on es troba el col·làgen i el teixit conjuntiu, reactivant la producció de col·làgen i d’elastina.

QUINS BENEFICIS OBTINDRÀS EN REALITZAR-TE UN TRACTAMENT DE MEDICINA ESTÈTICA?
  • Milloraràs la qualitat cutània per regeneració epidèrmica.
  • Es reafirmaran i remodelaran les zones tractades.
  • Es suavitzarà la profunditat de les arrugues.
  • T’aportarà uniformitat i lluminositat a la pell.
  • Milloraràs l’elasticitat de la pell.
  • Mitigaran les cicatrius produïdes per l’acné o lesions antigues.
EN QUINS CASOS ESTÀ INDICAT EL REJOVENIMENT AMB LÀSER MÈDIC?

Aquesta tècnica de medicina estètica és apta tant per a homes com per a dones que vulguin donar un aspecte més jove a la seva pell.

QUANTES SESSIONS EM FARAN FALTA?

Normalment s’aconsellen entre 2 i 3 sessions al llarg d’un any com a tractament de xoc. Segons els resultats obtinguts, el teu metge especialista en medicina estètica et recomanarà les sessions de manteniment que has de realitzar-te, en la majoria dels casos 1 anual.

LA MEVA ACTIVITAT DIÀRIA ES VEURÀ ALTERADA?

Et permetrà reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió amb les cremes indicades i el maquillatge adequat. Si realitzes el tractament en èpoques de calor, tingues especial precaució amb les radiacions solars, aplicant-te crema protectora solar amb pantalla total.

QUÈ ET RECOMANEM ABANS DE CADA SESSIÓ?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades, com a minim, dues setmanes abans de cada sessió. Paral·lelament, el teu metge especialista en medicina estètica t’indicarà els tractaments domiciliaris que has de seguir.

QUÈ ET RECOMANEM DESPRÉS DE CADA SESSIÓ?

Hauràs d’evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades, com a mínim, durant els primers 45 dies després de la sessió. Paral·lelament, el teu metge especialista en medicina estètica t’indicarà les pautes específiques a seguir després del tractament.

PODRÉ COMBINAR-HO AMB ALTRES TERÀPIES FACIALS?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies de medicina estètica facial per aconseguir un aspecte més juvenil.