El Dr. Víctor Hernàndez participa com a speaker a la xerrada “Crisalix: Simulació 3D en cirurgia plàstica” del 27 d’octubre a Barcelona

Tenim el plaure d’anunciar que el Dr. Víctor Hernàndez Machado, cirurgià plàstic i Director Mèdic de les nostres clíniques Cànons Clinics, assistirà com speaker a l’esdeveniment organitzat per Motiva i Crisalix, dijous que ve 27 d’octubre als 18:15h, a l’Hotel H10 ÍTACA de Barcelona.

El Dr. Hernández tancarà el cicle de xerrades presentant els beneficis de Crisalix, simulador d’imatges en 3D. Eina que utilitzem com a suport tecnològic en la gestió de qualsevol procediment de cirurgia plàstica corporal o facial.

Aquest simulador permet que la pacient estigui realment involucrada en l’elecció del volum i el tipus d’implant i, en conseqüència, proporcionar una millor afinitat entre el resultat desitjat i la realitat.

Cirugia plàstica corporal

Cirugia plàstica facial 

mi-nuevo-yo-3D-facial

simulador-3D-cirugias-plasticas

Si estàs interessada a rebre més informació sobre Crisalix, pots contactar amb el Dr. Víctor Hernández trucant al 938 60 60 60 o escrivint un correu electrònic a info@Cànons Clinics.es.

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *