fbpx

Implants Glutis

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una cirurgia d’Implants de Glutis?

Les dones o homes que vulguin més volum als glutis i, que encara que estiguin tot el dia al gimnàs, entrenant fort i dur, seguint rutines rigoroses d’exercicis… no desenvolupen la massa del múscul gluti. Fins i tot els culturistes professionals moltes vegades tenen dificultats per desenvolupar la seva musculatura glútea proporcionalment a la resta del seu cos.

És en aquests casos quan els implants o, pròtesi de glutis poden ajudar a aconseguir uns glutis proporcionats al teu contorn corporal aconseguint un resultat anatòmic amb efecte natural tant al tacte com estèticament.

En què consisteix la Cirurgia de Implants de Glutis?

La cirurgia d´Implant de Glutis consisteix en remodelar i, reafirmar la zona glútea amb l’objectiu de contornejar la seva forma, aportar firmesa i, realzar la silueta i estètica natural d’aquests.

Per millorar l’aspecte dels glutis, en els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, disposem d’implants a mida segons les teves necessitats de diverses mides i, projeccions amb tots els registres sanitaris de la Comunitat Europea de consistència al tacte com la musculatura glútea.

El procediment quirúrgic es fa amb anestèsia general o, regional. Mitjançant una petita incisió d’aproximadament, uns 4 centímetres a nivell dels interglutis, sobre un conducte per on el teu cirurgià et col · locarà els implants de glutis darrera la musculatura glútea. Les cicatrius quedaran dissimulades entre els plecs naturals.

La intervenció sol durar aproximadament 1 hora i, en casos més complexos gairebé dues hores.

Podràs tornar al teu domicili a les 6 hores després d’acabada la cirurgia, aproximadament. En alguns casos, és necessària la permanència a la clínica durant 24 h.

Immediatament després de la cirurgia es col·locarà una peça de pressoteràpia a mida per mantenir els implants al lloc establert impedint així que es desplacin i, minimitzar al màxim hematomes postquirúrgics.

Com serà la tornada a la normalitat?

Durant les primeres 48 hores, et sentiràs cansat/da i adolorit/da. No obstant això, aquest disconfort cedeix fàcilment amb analgèsics i antiinflamatoris, que t´haurà prescrit el teu cirurgià.

Portaràs una peça de pressoterapia a mida durant uns dies. Els punts seran retirats en uns 10 dies, però la inflamació pot durar entre 4 i 8 setmanes, aproximadament.

És difícil determinar exactament en quants dies et recuperaràs completament. Normalment, podràs incorporar-te a la teva vida normal a les 48 h. de la intervenció, encara que no està indicat la pràctica d’esport en el termini aproximat d’un mes.

Com he de planificar la Cirurgia de Implants de Glutis?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.