X

Control i Manteniment del Pes Corporal

dietas-personalizadas-control-mantenimiento-peso

Els nostres professionals de la Dietètica i la Nutrició t’aconsellaran una sèrie de pautes i recomanacions per mantenir permanentment el teu pes ideal i et farem els controls ponderals necessaris en el teu cas en particular.

Puc complementar el control i manteniment del pes amb tractaments de Remodelació del Contorn Corporal?

També, com a tractament complementari a les dietes, en alguns casos la disminució de pes es complementa amb altres tractaments medicoestètics com ara Mesoterapia Corporal mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics, Intralipoterapia amb Aqualyx o una Lipoescultura assistida per làser, entre altres.

l’objectiu principal és una remodelació del contorn corporal de les zones que presenten acumulació de greix i cel.lulitits difusa localitzada mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics que activen la circulació i, eliminen contingut gras.

En què consisteix?

Per mantenir el pes ideal, tant homes com dones, es sotmeten a pràctiques com el dejuni, la realització exagerada d’exercicis físics, dietes inadequades o, extremadament restrictives i la utilització d’una infinitat de productes aprimadors, cremadors de grasa corporal, etc.; tots ells mal publicitats com ”màgics” però, en realitat constitueixen un risc important per a la salut.

Una dieta saludable i equilibrada, combinada amb l’exercici regular i un control ponderal adequat contribueixen a un manteniment del pes aconseguit mitjançant les nostres dietes mèdiques.

Els nostres professionals de la Dietètica i la Nutrició t’aconsellarem una sèrie de pautes i recomanacions per mantenir permanentment el teu pes ideal i et farem els controls ponderals necessaris en el teu cas en particular.

 
Share This