fbpx

TECNOLOGÍA 3D Per RESPONDRE A TOTES LES QUESTIONS

Visualitzar els possibles resultats, alinear les expectatives amb la realitat, i conèixer més sobre el procediment i la decisió mèdica abans de qualsevol procediment facial o de mama són, si dubta, elements clau per prendre una decisió informada i amb plena confiança.

A Cànons Clinics comptem des de fa més de 10 anys amb una novedosa tecnologia de generació d’imatges en 3D que s’ha convertit en una eina més en totes les consultes, ja que ens ajuda a donar resposta a totes aquestes inquietuds que ens comparteixen els pacients.

De manera molt resumida podem dir que Crisalix, que és el nom d’aquesta plataforma, genera imatges en 3D de la cara o del pit a partir de 3 fotos estàndard, que normalment prenem a la consulta.

També teniu l’opció d’emviarles a traves de la nostre web, https://my.crisalix.com/signup?locale=es&origin=webframe&procedure_type=hybrid&token=c040bad45c3c9f8ec2dc921fe249d92a

Un cop generades aquestes imatges, podem treballar sobre elles basant-nos en els requeriments concrets del pacient, de manera que, en la pròpia consulta, tenen l’opció de visualitzar una imatge de com podria ser el resultat del procediment.

El fet de visualitzar aquestes imatges 3D permet, d’una banda, que el pacient ens pugui transmetre les seves idees de manera més específica i que nosaltres puguem explicar-li els procediments en detall i com alinear-lo amb les seves expectatives, basant-nos en la seva pròpia anatomia i característiques úniques. En analitzar junts el possible resultat, entenent el perquè i visualitzant-lo en temps real, el pacient pren una decisió molt més informada i segura. D’altra banda, com podem comparar les imatges 3D de l’abans i el després, després del procediment ens trobem que els pacients se senten més satisfets perquè ja sabien per endavant el que podien esperar.

Tal és la confiança que genera l’ús de Crisalix en la consulta, que cada vegada rebem més sol·licituds online d’informació directament acompanyada de les imatges del pacient, que desitja una valoració visualitzant el seu 3D. Així mateix, cal esmentar que els pacients tenen una app específica, gràcies a la qual podem compartir el seu 3D amb ells perquè el visualitzin a casa o mostrar-lo a familiars i amics després de la consulta.

L’ èxit d’ un tractament o procediment rau en el en el qual la comunicació doctor-pacient sigui clara, oberta i el més concisa possible. A Cànons Clinics tenim cura de tots els detalls perquè la seguretat i confiança dels nostres pacients formin part de tots els nostres serveis.

A Cànons Clinics comptem amb la plataforma Crisalix a Granollers i Barcelona. Demana cita ara per a les nostres clíniques i visualitza els teus possibles resultats en 3D.