Làser Genesis, de Cutera, la tècnica que marca la diferència

Durant la nostra vida tots patim canvis a la pell per l’envelliment, els danys del sol i una varietat d’altres causes. Amb el Làser Genesis de Cutera, el nostre equip mèdic és capaç de millorar l’aspecte de la teva pell d’una manera ràpida i eficaç. És un làser de Neodimio Yag 1064 nm. Aquesta longitud d’ona llarga permet tractar de manera segura tots els fototipus de pell (I-VI), en no actuar sobre l’epidermis i sí en la dermis profunda.

La tècnica Genesis marca la diferència

El procediment Genesis es basa en els principis de la tecnologia làser no invasiva per fer possible un tractament segur, discret i eficaç d’arrugues poc profundes, porus oberts, irregularitats de la textura cutània, enrogiment dispers i cicatrius de la pell. Poden aconseguir-se resultats subtils però uniformes després de cada tractament, sense els efectes secundaris no desitjats com l’aparició de marques o irritació excessiva de la pell. Els tractaments es realitzen de forma relaxada i indolora, sense necessitat d’aplicar anestèsia atòpica ni gel refrescant.

Quines zones de la pell es poden tractar?

Els pacients tractats amb la tècnica Làser Genesis declaren que han obtingut excel·lents resultats en tota la zona de la cara i del coll. A més, alguns especialistes també recomanen aquest tractament per allisar cicatrius recents en altres parts del cos.

Què s’entén per enrogiment dispers de la pell?

L’enrogiment dispers és una irritació visible de la zona de la cara, semblant al rubor natural de les galtes. Aquest problema està causat per la dilatació dels capil·lars, que poden ocasionar un enrogiment general de la pell i una divisió definida als vasos sanguinis. Les zones que es veuen afectades amb més freqüència són el nas, el front i les galtes. L’enrogiment dispers està relacionat, sovint, amb l’acne rosaci i pot ser hereditari.

Quina sensació produeix el tractament?

Els pacients descriuen aquest tractament com a relaxant i terapèutic. Durant el tractament senten una lleugera escalfor a la superfície de la pell, mentre el làser es mou manualment amunt i avall a poc més d’un centímetre de la pell.

Es pot fer vida normal després del tractament?

És possible reprendre immediatament les activitats normals, sempre i quan s’utilitzi protector solar en les activitats a l’aire lliure.

Com funciona la tècnica Làser Genesis?

Mitjançant una lleugera escalfor de les capes superiors de la dermis situades molt per sota de la superfície de la pell, la tècnica Làser Genesis estimula la renovació del col·lagen. A més, es genera escalfor en els capil·lars dilatats per reduir l’enrogiment de la pell.

Hi ha efectes secundaris del tractament?

La reacció més habitual és un lleuger enrogiment que desapareix en només unes hores després del tractament.

Quines millores a la pell pot aconseguir el tractament cutani?

Al llarg de quatre o cinc sessions de tractament, pot tornar-se l’aspecte ufanós i juvenil a la pell gràcies l’allisat de textures irregulars que apareixen per l’envelliment, els danys ocasionats pel sol o cicatrius. S’aconseguirà un cutis fresc i saludable, ja que es tanquen els porus oberts i es disminueixen les petites irregularitats.

No Comments

Post A Comment