fbpx

Coneix els tractaments facials i corporals amb radiofreqüència que ofereix Cànons Clinics

Els centres mèdics de Cànons Clinics disposen de l’última tecnologia amb radiofreqüència per oferir-te els tractaments facials i corporals més efectius i còmodes. La tecnologia 3DEEP desenvolupada per EndyMed, amb múltiples generadors de fase controlada, és completament innovadora, segura i eficaç. Amb aquesta eina, proporcionem solucions estètiques en tractaments no invasius de tensat de pell, lífting, moldeig corporal, resurfacing de pell i tractaments amb microagulles. Descobreix-los!

Teràpia reafirmant facial

La radiofreqüència actua sobre el col·lagen i estimula la seva producció en la zona tractada, fet que afavoreix la reafirmació dels teixits. Es pot tractar la flacidesa de la zona al rostre, la barbeta i el coll, aconseguint una pell més ferma, suau i amb el contorn definit, traient protagonisme a les arrugues i les línies d’expressió.

Més informació

Teràpia reafirmant d’ulls

La teva mirada també pot rejovenir gràcies a la radiofreqüència, reduïnt les petites arrugues d’expressió i les bosses de la parpella inferior, generant un aspecte més fresc i descansat. Els resultats són visibles en la disminució d’arrugues dels teixits circumdants dels ulls i en una pell més tersa a les parpelles inferiors.

Más información

Teràpia reafirmant de llavis

La pèrdua de volum dels llavis i el seu deteriorament també poden tractar-se amb la radiofreqüència. Amb aquest sistema estirem la pell i millorem el to i la textura dels llavis de manera natural.

Más información

Teràpia reafirmant i anticel·lulítica corporal

Amb l’estimulació del col·lagen mitjançant la radiofreqüència, podem solucionar la flacidesa de les zones com braços, abdomen, glutis i cames i aconseguir una pell més compactada i tonificada. El tractament també es recomana per combatre la cel·lulitis.

Más información

Teràpia reafirmant facial i corporal amb micro agulles EndyMed Intensif

És la primera tecnologia de radiofreqüència amb micro agulles i una solució perfecta per tractar la flacidesa facial i corporal, les cicatrius de l’acné, el rejoveniment facial i corporal i la hiperhidrosi axilar. Els resultats són una pell més fina i tersa, la regeneració de col·lagen i la producció d’elastina.

Más información

Per més informació, pots contactar amb l’equip de Cànons Clinics trucant al 938 60 60 60, enviant un WhatsApp al 683 270 709 o un correu electrènic a [email protected].