fbpx
TERÀPIA REAFIRMANT I ANTICEL·LULÍTICA CORPORAL AMB RADIOFREQÜÈNCIA ENDYMED

Amb els anys la pell perd col·làgen i elasticitat, fet que afavoreix l’aparició d’arrugues i signes de flacidesa. EndyMed Pro està considerat com el lifting sense cirurgia. Utilitza l’energia que proporciona la radiofreqüència actuant sobre el col·làgen i estimulant la producció de més concentració de col·làgen a les zones tractades de manera que reafirma els teixits on s’aplica. Es pot tractar la flacidesa de zones com braços, abdomen, glutis i cames i també zones facials com el rostre, mentó i coll.

Què és la radiofreqüència EndyMed?

El tractament de EndyMed Pro o lifting sense cirurgia és la tècnica de bellesa més nova per combatre la flacidesa de braços, abdomen, glutis i cames, i en zones facials com rostre, mentó i coll. Els resultats són molt naturals, rejovenint la pell de manera visible sense deixar cap marca.

Com actúa la radiofreqüència EndyMed?

Amb el pas del temps el col·làgen de la nostra pell disminueix, provocant l’aparició d’arrugues i signes de flacidesa, efectes secundaris del procés d’envelliment natural.

EndyMed Pro empra una tecnologia patentada de radiofreqüència que escalfa les capes profundes de la pell i estimula el col·làgen existent, creant una capa nova perquè la pell es recuperi.

EndyMed Pro es postula com el millor sistema de manteniment regeneratiu no invasiu de la tonicitat i compactació de la pell.

Quines zones podré reafirmar amb EndyMed?

Les àrees que es tracten són les afectades per la flacidesa cutànea i que precisen reafirmació; com braços, abdomen, glutis i cames i a la zona facial, com el rostre, doble mentó o papada.

Quins resultats obtindré?

Aconseguiràs una reafirmació dels teixits tractats, obtenint una pell més ferma, suau i amb el contorn definit. A la zona del rostre també aconseguiràs una redesinficació de les arrugues i línies d’expressió disminuint la seva profunditat per l’efecte de l’estimulació del col·làgen.

Quan podré començar amb la teràpia preventiva EndyMed?

Depenent de l’estat de la flacidesa de la pell podràs començar entre els 35 i 40 anys, si el facultatiu ho indica.

Quantes sessions em faran falta amb la radiofreqüència EndyMed?

El tractament es realitza amb un total de 6 sessions. Les 4 primeres setmanals i les 2 últimes quinzenals.

Què notaré amb la sessió EndyMed?

EndyMed Pro és un tractament indolor. Només sentiràs una lleu sensació de calor sobre la pell que es contraresta gràcies al sistema incorporat EndyMed de refredament de la superfície de la pell. Aquesta tècnica làser manca d’efectes secundari.

Quant dura una sessió?

És un tractament relativament ràpid, que pot realitzar-se entre 30 i 60 minuts, depenent de la zona o zones a tractar.

A quina època de l'any és més recomendable?

Pot realitzar-se qualsevol època de l’any, ja que l’exposició solar no està contraindicada.

En quins casos està contraindicada la Radiofreqüència?

Està contraindicada en els casos d’intervenció cosmètica ablativa o no ablativa en els últims 3 mesos, embaràs, lactància, malaltia activa del col·làgen com el lupus, malalties vasculars i cardiopaties, cremades a la zona a tractar, alteracions de la coagulació, malalties neuromusculars, malalties oncològiques, infeccions bacterianes o virals, malalties renals o hepàtiques, implants recents de col·làgen, tenir alguna pròtesi metàl·lica, marcapassos o obesitat mòrbida.

Pots combinar-lo amb altres teràpies facials o corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdiques, estètiques, facials i corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica.