fbpx
Teràpia reafirmant amb micro agulles Endymed Intensif

EndyMed Intensif és la primera tecnologia de radiofreqüència amb micro agulles, destacada pel seu funcionament exclusiu, suau i ràpid. És la solució perfecta per tractar l’acne i les seves cicatrius, estries i arrugues profundes, a més de millorar la textura de la pell. Els tractaments amb EndyMed Intensif proporcionen resultats visibles des de l’inici, amb una millora contínua de la pell, inclús després de la seva finalització.

QUÈ ÉS ENDYMED INTENSIF?

EndyMed Intensif utilitza micro agulles per entregar l’energia de la radiofreqüència selectivament a les capes més profundes de la pell. D’aquesta manera, s’estimula la producció de col·lagen nou, millorant l’aspecte estètic de la pell i la seva fermesa.
Està especialment indicat per les àrees amb tendència a la flacciditat i cicatricials.

Indicacions principals:
• Flacciditat cutània, tan corporal com facial
• Cicatrius d’acne
• Rejoveniment facial i cervical
• Hiperhidrosi axil·lar

COM ACTUA ENDYMED INTENSIF?

Una punta con micro agujas, individuales para cada paciente, se coloca en la herramienta de mano de Endymed Intensif y se apoyan en la superficie de la piel. El dispositivo genera un movimiento que favorece que las micro agujas penetren suavemente en la piel, emitiendo la radiofrecuencia en las capas más profundas. A partir de este momento, empieza la regeneración de colágeno y elastina.

QUINES ZONES PODRÉ REJOVENIR AMB ENDYMED INTENSIF?

El tractament està indicat i és eficaç per a qualsevol zona facial i corporal, però es recomana especialment per la cara interna de cuixes i braços, coll, parpelles i zona periorbital.

QUINS RESULTATS OBTINDRÉ?

· Pell més fina i ferma
· Reducció d’estries i flacciditat
· Regeneració de col·lagen
· Producció d’elastina

QUINS AVANTATGES TÉ EL TRACTAMENT?

· Les agulles xapades en or de Intensif requereixen menys passades per tractament i una major comoditat per al pacient.
· El temps de recuperació és més ràpid que qualsevol altre dispositiu del mercat.
· Intensif ofereix un tractament complet sense sagnat ni hematomes.
· La profunditat i l’alta precisió de les micro agulles, adequades per la zona a tractar, proporciona més efectivitat.

QUANTES SESSIONS NECESSITARÉ AMB LA RADIOFREQÜÈNCIA ENDYMED?

El protocol estàndard suposa l’aplicació del tractament 1 cop al mes durant 3 mesos. És a dir, 3 sessions. Tot i així, sempre es realitza una visita prèvia amb l’especialista per confirmar qualsevol extrem.
Com qualsevol altre tractament bastat en l’estimulació de col·lagen, es requereixen sessions de manteniment, entre 2 i 3 l’any.

QUÈ NOTARÉ A LA SESSIÓ ENDYMED?

La sensació és la de micro punxades amb una mica d’escalfor. En tractar-se àrees poc extenses, es sol tolerar bé, aplicant prèviament una crema anestèsica.

QUANT DURA UNA SESSIÓ?

La durada del tractament no és superior als 45 minuts, en funció de l’àrea a tractar, que sol ser reduïda per norma.

EN QUINA ÈPOCA ÉS MÉS RECOMANABLE?

És un tractament que es pot aplicar en qualsevol època de l’any. Només és necessari no exposar-se al sol durant els primers 3-5 dies després del tractament, durant els quals la pell està una mica envermellida.

EN QUINS CASOS ESTÀ CONTRAINDICADA LA RADIOFREQÜÈNCIA?

Està contraindicada en els casos d’intervenció cosmètica ablativa o no ablativa en els últims 3 mesos, embaràs, lactància, malaltia activa del col·lagen com el lupus, malalties vasculars i cardiopaties, cremades a la zona a tractar, alteracions de la coagulació, malalties neuromusculars, malalties oncològiques, infeccions bacterianes o virals, malalties renals o hepàtiques, implants recents de col·lagen, tenir alguna pròtesi metàl·lica, marcapassos o obesitat mòrbida.

PUC COMBINAR-LOS AMB ALTRES TERÀPIES FACIALS O CORPORALS?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdiques, estètiques, facials i corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica.