Teràpia de fred, el tractament que redueix la inflamació després d’una cirurgia

El més habitual quan patim una inflamació després d’un cop és aplicar gel a la zona afectada. I, de fet, un dels aspectes que sol preocupar més després d’una cirurgia és el possible dolor i la inflamació en el període postoperatori. Per això, recentment, a Cànons Clinics, hem incorporat l’hiloteràpia, un sistema de fred que s’aplica mitjançant diferents accessoris dissenyats per les diferents àrees corporals i facials. L’objectiu d’aquest tractament és afavorir una recuperació més ràpida i amb menys efectes secundaris, permetent reprendre l’activitat diària en menys temps.

Com funciona l’hiloteràpia?

La unitat d’hiloteràpia HILOTHERM està connectada a un accessori anatòmic o màscara, per on circula l’aigua constantment a la temperatura escollida i dins d’un circuit tancat. Només cal col·locar l’accessori a la zona afectada i ajustar la temperatura específica per la seva recuperació, dins d’un rang entre 10 i 35ºC. Durant les 72 hores posteriors a la intervenció és important portar posada la màscara el màxim d’hores possibles.

Quins són els beneficis?

L’avantatge principal de la teràpia de fred, respecte al gel, és que durant les primeres hores posteriors a la operació la temperatura no baixa massa. D’aquesta manera, s’afavoreix la regeneració dels teixits, controlant la inflamació. Degut a que la temperatura es manté constant, sense congelar o refredar en excés, es redueixen els morats i disminueix el sagnat o la inflamació.

Un altre benefici de l’hiloteràpia és la comoditat del pacient, ja que la baixa temperatura també disminueix les molèsties i el dolor. D’aquesta manera també es redueixen la ingesta de medicació. És segur, fàcil d’utilitzar i sense efectes adversos.

Quan es recomana l’ús de l’hiloteràpia?

La teràpia de fred és molt recomanable després de les intervencions quirúrgiques facial com rinoplàsties, liftings o blefaroplàsties. També és útil per augments de pit, mastopèxies i reduccions mamàries, on habitualment es produeix molta inflamació.

De fet, els implants de pit sense dolor postoperatori ja són una realitat gràcies al sostenidor postquirúrgic Hilobreast®, que disposa de butxaques en ambdues copes per allotjar els dispositius refrigerants.

Per més informació, pots contactar amb l’equip de Cànons Clinics trucant al 938 60 60 60 o enviant un correu electrònic a barcelona@canonsclinics.es.

No Comments

Post A Comment