Farciment d’Arrugues Facials

Desafia el pas del temps! A Cànons Clinics, clíniques especialitzades en Cirurgia i Medicina Estètica a Barcelona, Granollers i Reus t’ajudem a treure’t anys del damunt amb els nostres tractaments de farciment d’arrugues facials. En els nostres centres t’oferim les tècniques i tractaments més avançats per a l’eliminació de les arrugues, solcs i plecs que apareixen al rostre.

La qualitat dels materials, biocompatibles, amb els quals treballem i la innovació dels nostres protocols de bellesa t’asseguren resultats immediats i duradors. L’envelliment de la nostra pell no solament depènde factors genèticssinó que també intervenen altres factors externs no menys importants com: hàbits alimenticis, radiació solar (el factor que suposa una major amenaça), l’estrès, el tabac o l’alcohol, entre uns altres. Aquesta combinació de factors de risc contribueix a la pèrdua d’elasticitat i a l’increment de l’aspror i sequedat de la pell.

En quins casos està indicat el tractament de Farciment d’Arrugues Facials?

La rehidratació cutània de les arrugues o cicatrius permet eliminar arrugues, plecs i solcs facials i proporcionar elasticitat i lluminositat a la pell, així com esborrar els signes precoços de l’envelliment cutani. També ens ajuda a prevenir l’aparició de noves arrugues i la flasidesa del rostre.

Podràs començar amb el tractament de medicina estètica quan: comencin a aparèixer les primeres arrugues; si ja tens arrugues facials de profunditat mitjana o profunda; quan notis que el llavi superior està perdent projecció: si tens una cicatriu o atròfia cutània que vulguis dissimular i quan la teva pell comenci a tenir un aspecte una mica més aspre i deshidratat, perdent la seva lluminositat i resplendor natural.

Les àrees que més solen tractar-se més són la zona de l’entra cella, les arrugues perioculars, els solcs i el codi de barres labial.

 

Quants tipus de farciments existeixen?

 

Existeixen tres tipus de farcit: propi, reabsorbible i permanent. Actualment, les substàncies reabsorbibles d’àcid hialurònic són les més utilitzades, ja que tenen mínim risc de reacció al·lèrgica.

 

En què consistirà el tractament de Farciment d’Arrugues?

 

En primer lloc desmaquillarem i desinfectarem la zona a tractar. Seguidament aplicarem una potent crema anestèsica formulada especialment per a les clíniques de medicina estètica Cànons Clinics. Una vegada faci efecte, procedirem a l’administració del producte específic per emplenar l’arruga o arrugues que desitgis tractar. Posteriorment, aplicarem una mascarilla calmant i descongestiva específica i, si ho desitges, aplicarem corrector i et maquillarem.

 

Podré veure com seran els resultats abans del tractament de Farciment d’arrugues?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar quins seran els resultats del tractament de bellesa mitjançant el nou programa de 3D, E-Stetix. Amb aquest sistema podràs veure diverses simulacions en tres dimensions de la teràpia de Farciment d’Arrugues. D’aquesta forma, podrem analitzar de forma més personalitzada, i segons criteri mèdic, tots els aspectes que desitgis millorar. Només realitzant unes fotografies prèvies, podràs fer-te una idea aproximada de com quedaràs després del servei de medicina estètica.

Són instantanis els resultats?

El resultat final s’observa en el mateix moment en el qual realitzes el tractament de farciment d’arrugues. Des del mateix moment en què s’omple l’arruga comprovaràs la disminució de la seva profunditat i veuràs que progressivament s’anirà hidratant la zona tractada.

 

Permetrà oblidar-me de les arrugues?

La durada de l’efecte és variable, com en tots els tractaments de medicina estètica. Hauràs de realitzar alguna sessió de manteniment semestral o anual, segons el tipus de producte utilitzat, l’estat d’envelliment cutani i també, i molt important, dels teus hàbits de neteja i cura facial, així com del consum de tabac i alcohol, que afavoriran una major pèrdua de producte en menys temps.

 

És un tractament segur?

A Cànons Clinics, centre de cirurgia i medicina estètica a Barcelona, Granollers i Reus, utilitzem productes biofermentats d’origen no animal amb la finalitat de minimitzar el risc d’al·lèrgia i completament biodegradables. No es requereix cap test preliminar de bio compatibilitat.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.