fbpx

Lifting de Cuixes o Cruroplàstia

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruroplàstia?

El candidat ideal per sotmetre´s a un Lifting de Cuixes generalment, seran persones que per diferents factors genètics, reducció important de pes, canvis hormonals, embarassos múltiples… hagin perdut elasticitat cutània a les cuixes i, glutis fet que provocarà diferents graus de flaccidès cutània que en determinats casos arribarà a mig curt termini a ser invalidant per realitzar les activitats de la vida diària com caminar, fer exercici…

El fet de sotmetre’s a una cirurgia de Lifting de Cuixes i Glutis resoldrà aquesta situació de manera que tensarà i remodelarà les zones amb flaccidès i, excés cutani aportant major mobilitat i, comfort.

En què consisteix la Cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruroplastia?

És un procediment quirúrgic dirigit a millorar el contorn de les cuixes que per diferents factors genètics, reducció important de pes, canvis hormonals… han perdut la elasticitat cutània i, la pell s’ha anat despenjant amb el pas dels anys.

Es realitzarà aplicant una cirurgia de tracció cutània segons l’anatomia, el grau de despenjament cutani i, el criteri del teu cirurgià.

Es poden realitzar les incisions només a la cara interna de les cuixes aprop del plec inguinal o, bé pot ser necessari portar-les fins els plecs subglutis. De vegades, el Lifting de Cuixes pot ser necessari fer la incisió semicircular.

Seguidament, es traccionarà la pell tant en sentit superior com medial d´aquesta manera es modelarà la pell distesa de les cuixes, al mateix temps que elevarem el teixit despenjat.

No oblidis però, que les incisions seran proporcionals a la quantitat d’excés cutani sobrant i, que per eliminar aquesta no hi ha altra manera possible de realitzar cicatrius. L’elecció es farà amb l’objectiu que les incisions quedin situades de manera que la cicatrius quedin el menys visibles possible.

Freqüentment, la Cirurgia de Lifting de Cuixes s’associa per obtenir millors resultats amb la Liposucció assistida amb Làser (veure Lipoescultura Contorn Corporal assistida amb Làser) per ajudar a remodelar el contorn de les cuixes i, reafirmar la pell amb l’ajuda del feix de llum Làser que estimula la producció dels teixits de sosteniment. No es realitzaran noves cicatrius ja que s’aprofitaran les realitzades en el Lifting de Cuixes.

Es deixaran uns drenatges per evitar hematomes interns i, es retiraran normalment abans de tenir l’alta hospitalària.

El Lifting de Cuixes normalment, si no hi ha contraindicacions, s’ha de fer sota anestèsia general ja que és la tècnica anestèsica que ens permetrà treballar millor i, amb més seguretat. El temps quirúrgic serà aproximadament, entre dues i tres hores.

Es suturaran les incisions de manera que quedin el menys visibles possible. Immediatament després es col · locaran embenats compressius en cada una de les cuixes durant dos o tres dies per facilitar la cicatrització, al mateix temps que es col·locarà una peça de pressoteràpia a les cuixes per facilitar la recuperació postquirúrgica.

Obtindràs unes cuixes remodelades armòniques amb el reste del cos. Les cicatrius s’atenuen amb el pas del temps.

Com serà la tornada a la normalitat?

Et sentiràs cansat/da i molest/ a alguns dies després de la intervenció, hauràs d’estar en repòs al llit un o dos dies, sense sotmetre a tensió les sutures. Podràs fer les teves necessitats bàsiques sense excessives tensions. La major part de les molèsties seran tractades sense problemes amb la pauta d’analgèsics i antiinflamatoris.

En dos o tres dies et retirarem els embenats i, t’indicarem la peça de pressoteràpia que hauràs de portar. Les sensacions estranyes a la pell i la inflamació més important disminuiran en més o menys tres setmanes.

Les sutures seran retirades aproximadament, en dues setmanes. Les teves cames probablement, estaran més sensibles a l’estimulació directa en dues o tres setmanes. Després progressivament, trigaran algunes setmanes més a recuperar el seu aspecte normal.

Les cicatrius inicialment, estaran endurides i rosades almenys durant sis setmanes. Encara que aquest enduriment pot durar alguns mesos. Després, generalment amb els mesos s’aniran atenuant fins a ser poc evidents.

Normalment, hauràs de ser capaç de tornar a la vida diària en uns quinze dies sempre d´una manera moderada intentant fer moviments bruscs en les extremitats inferiors.

Com he de planificar la Cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruroplàstia?

A la consulta inicial avaluarem el teu estat de salut i, t’explicarem les tècniques quirúrgiques més apropiades per al teu cas en particular, tenint en compte bàsicament la consistència i firmesa de la pell i, les condicions del teu cos.

Hauràs d’explicar quines són les teves expectatives de manera que el teu cirurgià t’indicarà les alternatives, els avantatges, riscos i limitacions dels diferents procediments medicoquirúrgics possibles segons el teu cas en particular.

El doctor t’explicarà el tipus d’anestèsia que utilitzem habitualment, l’hospital on es realitzarà la intervenció, i els costos de la mateixa. També et donarà totes les instruccions sobre com preparar la cirurgia, el temps de dejuni previ a aquesta i, la medicació que hauràs evitar, així com les pautes d’administració dels antibiòtics i, altres medicaments que són importants perquè tot vagi bé.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.