fbpx

Lifting de Cuixes o Cruropl脿stia

Qui 茅s el candidat ideal per sotmetre a una cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruropl脿stia?

El candidat ideal per sotmetre麓s a un Lifting de Cuixes generalment, seran persones que per diferents factors gen猫tics, reducci贸 important de pes, canvis hormonals, embarassos m煤ltiples鈥 hagin perdut elasticitat cut脿nia a les cuixes i, glutis fet que provocar脿 diferents graus de flaccid猫s cut脿nia que en determinats casos arribar脿 a mig curt termini a ser invalidant per realitzar les activitats de la vida di脿ria com caminar, fer exercici…

El fet de sotmetre’s a una cirurgia de Lifting de Cuixes i Glutis resoldr脿 aquesta situaci贸 de manera que tensar脿 i remodelar脿 les zones amb flaccid猫s i, exc茅s cutani aportant major mobilitat i, comfort.

En qu猫 consisteix la Cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruroplastia?

脡s un procediment quir煤rgic dirigit a millorar el contorn de les cuixes que per diferents factors gen猫tics, reducci贸 important de pes, canvis hormonals… han perdut la elasticitat cut脿nia i, la pell s’ha anat despenjant amb el pas dels anys.

Es realitzar脿 aplicant una cirurgia de tracci贸 cut脿nia segons l’anatomia, el grau de despenjament cutani i, el criteri del teu cirurgi脿.

Es poden realitzar les incisions nom茅s a la cara interna de les cuixes aprop del plec inguinal o, b茅 pot ser necessari portar-les fins els plecs subglutis. De vegades, el Lifting de Cuixes pot ser necessari fer la incisi贸 semicircular.

Seguidament, es traccionar脿 la pell tant en sentit superior com medial d麓aquesta manera es modelar脿 la pell distesa de les cuixes, al mateix temps que elevarem el teixit despenjat.

No oblidis per貌, que les incisions seran proporcionals a la quantitat d’exc茅s cutani sobrant i, que per eliminar aquesta no hi ha altra manera possible de realitzar cicatrius. L’elecci贸 es far脿 amb l’objectiu que les incisions quedin situades de manera que la cicatrius quedin el menys visibles possible.

Freq眉entment, la Cirurgia de Lifting de Cuixes s’associa per obtenir millors resultats amb la Liposucci贸 assistida amb L脿ser (veure Lipoescultura Contorn Corporal assistida amb L脿ser) per ajudar a remodelar el contorn de les cuixes i, reafirmar la pell amb l’ajuda del feix de llum L脿ser que estimula la producci贸 dels teixits de sosteniment. No es realitzaran noves cicatrius ja que s’aprofitaran les realitzades en el Lifting de Cuixes.

Es deixaran uns drenatges per evitar hematomes interns i, es retiraran normalment abans de tenir l’alta hospital脿ria.

El Lifting de Cuixes normalment, si no hi ha contraindicacions, s’ha de fer sota anest猫sia general ja que 茅s la t猫cnica anest猫sica que ens permetr脿 treballar millor i, amb m茅s seguretat. El temps quir煤rgic ser脿 aproximadament, entre dues i tres hores.

Es suturaran les incisions de manera que quedin el menys visibles possible. Immediatament despr茅s es col 路 locaran embenats compressius en cada una de les cuixes durant dos o tres dies per facilitar la cicatritzaci贸, al mateix temps que es col路locar脿 una pe莽a de pressoter脿pia a les cuixes per facilitar la recuperaci贸 postquir煤rgica.

Obtindr脿s unes cuixes remodelades arm貌niques amb el reste del cos. Les cicatrius s’atenuen amb el pas del temps.

Com ser脿 la tornada a la normalitat?

Et sentir脿s cansat/da i molest/ a alguns dies despr茅s de la intervenci贸, haur脿s d’estar en rep貌s al llit un o dos dies, sense sotmetre a tensi贸 les sutures. Podr脿s fer les teves necessitats b脿siques sense excessives tensions. La major part de les mol猫sties seran tractades sense problemes amb la pauta d’analg猫sics i antiinflamatoris.

En dos o tres dies et retirarem els embenats i, t’indicarem la pe莽a de pressoter脿pia que haur脿s de portar. Les sensacions estranyes a la pell i la inflamaci贸 m茅s important disminuiran en m茅s o menys tres setmanes.

Les sutures seran retirades aproximadament, en dues setmanes. Les teves cames probablement, estaran m茅s sensibles a l’estimulaci贸 directa en dues o tres setmanes. Despr茅s progressivament, trigaran algunes setmanes m茅s a recuperar el seu aspecte normal.

Les cicatrius inicialment, estaran endurides i rosades almenys durant sis setmanes. Encara que aquest enduriment pot durar alguns mesos. Despr茅s, generalment amb els mesos s’aniran atenuant fins a ser poc evidents.

Normalment, haur脿s de ser capa莽 de tornar a la vida di脿ria en uns quinze dies sempre d麓una manera moderada intentant fer moviments bruscs en les extremitats inferiors.

Com he de planificar la Cirurgia de Lifting de Cuixes o Cruropl脿stia?

A la consulta inicial avaluarem el teu estat de salut i, t’explicarem les t猫cniques quir煤rgiques m茅s apropiades per al teu cas en particular, tenint en compte b脿sicament la consist猫ncia i firmesa de la pell i, les condicions del teu cos.

Haur脿s d’explicar quines s贸n les teves expectatives de manera que el teu cirurgi脿 t’indicar脿 les alternatives, els avantatges, riscos i limitacions dels diferents procediments medicoquir煤rgics possibles segons el teu cas en particular.

El doctor t’explicar脿 el tipus d’anest猫sia que utilitzem habitualment, l’hospital on es realitzar脿 la intervenci贸, i els costos de la mateixa. Tamb茅 et donar脿 totes les instruccions sobre com preparar la cirurgia, el temps de dejuni previ a aquesta i, la medicaci贸 que haur脿s evitar, aix铆 com les pautes d’administraci贸 dels antibi貌tics i, altres medicaments que s贸n importants perqu猫 tot vagi b茅.

Assegura’t, tamb茅 que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions haur茅 prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes haur脿s d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com tamb茅, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no estero茂dals amb efecte antiagregant com Ibuprof猫, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naprox猫…