fbpx
TERÀPIES CORPORALS

Som especialistes en tractaments medicoestètics, postquirúrgics i, postpart, així com també en teràpies específiques per combatre la cel·lulitis, la flacciditat, el sobrepès, les tensions musculars, la mala circulació, entre altres alteracions…

Podràs realitzar diverses sessions tenint la possibilitat de beneficiar d’un ampli ventall de possibilitats en bons personalizats en Teràpies Corporals. Totes les nostres Teràpies Corporals tenen una durada de 60 o, bé de 30 minuts.

Teràpies corporals per a les dones
 • Peeling Corporal:  Exfoliació corporal amb sals de Himàlaia amb essències personalizadas.
 • Peeling Corporal combinat amb Hidratació Profunda:  Exfoliació corporal amb sals del Himàlaia i essències personalitzades amb efecte purificador i oxigenant, aportant una hidratació profunda i duradora corporal. Aconsegueix una pell més llisa, aportant-li suavitat i frescura.
 • Peeling i Higiene de l’Esquena:  Exfoliació química amb altes concentracions de AHA i neteja profunda de l’esquena combinada amb actius seboreguladores que equilibren l’excés de sèu i milloren la qualitat de la pell. Especialment indicat per a pells amb acné.
 • Massatge Anticel·lulític i Remodelador: Aconsegueix arribar a la remodelació cutània amb maniobres manuals específiques que ajuden a estovar i a reduir el teixit adipós, donant consistència i uniformitat a la pell i al contorn corporal, millorant notablement la cel·lulitis. Es basa en constants manipulacions i frotaciones amb una pressió determinada.
 • Massatge Terapèutic Reafirmant Abdominal: Reafirma i combat la flacciditat cutània mitjançant maniobres manuals específiques que estimulen la producció de fibres d’elastina i col·lagen, amb efecte allisador i tensor de la pell amb l’aplicació final de bendas fredes.
 • Massatge Terapèutic Circulatori: Estimula el sistema circulatori mitjançant una tècnica de massatge a base de maniobres de caràcter ascendent combinada amb benes fredes en cames, encaminada a restablir i millorar el retorn venós, millorant notablement la pesadesa, el dolor i inflor de cames. Preveu la formació de microvarices.
 • Massatge Terapèutic Descontracturant: És una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir les tensions i dolors musculars ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o falta d’tono.
 • Massatge Terapèutic Relaxant: Massatge amb manipulacions lentes que eliminen el cansament, alleujant les tensions acumulades amb efecte relajante.
 • Postpart: Protocol medicoestético personalitzat que permet recuperar la figura després de l’embaràs, recuperant la fermesa de la zona abdominal i remodelant el contorn corporal, alhora que contribueix a recuperar el pes adequat amb l’adequat suport i combinant diferents técnicas.
 • Massatge Tonificant: Aconsegueix arribar l’afirmació del teixit corporal donant consistència al nostre cos i ajudant a la millora de la flacciditat cutània amb l’embolcall final de bendas fredes. Es basa en constants manipulacions i frotaciones.
 • Drenatge Limfàtic Manual: Massatge manual, basat amb la metodologia Vodder, agradable i relaxant que actua directament sobre el sistema limfàtic responsable de mantenir equilibrat el sistema immunitari i eliminar toxines. Aporta molts beneficis: millora el sistema immunitari, la retenció de líquids, les inflamacions, la cel·lulitis, la circulació i accelera la recuperació postcirurgia.
Teràpies corporals per homes
 • Peeling Corporal: Exfoliació corporal amb sals del Himàlaia combinada amb essències personalizadas.
 • Peeling Corporal combinat amb Hidratació Profunda: Exfoliació corporal amb sals de l’Himalaya combinada amb essències personalitzades amb efecte purificador i oxigenant, aportant una hidratació profunda i duradora corporal. Aconsegueix una pell més llisa i suau aportant-li frescor i bienestar.
 • Peeling i Higiène de l’Esquena: Exfoliació química amb altes concentracions de AHA i neteja profunda de l’esquena combinada amb actius seboreguladores, equilibrant l’excés de sèu i millorant la qualitat de la pell. Especialment indicat per a pells amb acné.
 • Massatge Reductor: Aconsegueix reduir el volum abdominal amb maniobres drenants i circulatòries que activen l’eliminació de toxines i ajuden a remodelar el contorn abdominal.
 • Massatge Tonificant: Aconsegueix arribar l’afirmació del teixit corporal donant consistència al nostre cos i ajudant a la millora de la flacciditat cutània amb l’embolcall final de bendas fredes. Es basa en constants manipulacions i frotaciones.
 • Massatge Terapèutic Descontracturant: És una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir les tensions i dolors musculars ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de tono.
 • Massatge Terapèutic Relaxant: Massatge amb manipulacions lentes que eliminen el cansament i alleuja les tensions acumulades amb efecte relajante.
 • Drenatge limfàtic manual: Massatge manual, basat amb la metodologia Vodder, agradable i relaxant que actua directament sobre el sistema limfàtic responsable de mantenir equilibrat el sistema immunitari i eliminar toxines. Aporta molts beneficis: millora el sistema immunitari, la retenció de líquids, les inflamacions, la cel·lulitis, la circulació i accelera la recuperació postcirurgia.