X

Teràpies Corporals

tratamientos-corporales-barcelona

Som especialistes en tractaments medicoestètics, postquirúrgics i, postpart, així com també en teràpies específiques per combatre la cel·lulitis, la flacciditat, el sobrepès, les tensions musculars, la mala circulació, entre altres alteracions…

Podràs realitzar diverses sessions tenint la possibilitat de beneficiar d’un ampli ventall de possibilitats en bons personalizats en Teràpies Corporals. Totes les nostres Teràpies Corporals tenen una durada de 60 o, bé de 30 minuts.

Teràpies corporals per a les dones

Peeling corporal

Exfoliació corporal amb sals de Himàlaia amb essències personalitzades.

Peeling Corporal combinat amb Hidratació Profunda

Exfoliació corporal amb sals de Himàlaia amb essències personalitzades amb efecte purificador i oxigenant, aportant una hidratació profunda i duradora corporal. Una pell més tersa aportant suavitat i frescor.

Peeling i Higiene de l’Esquena

Exfoliació química amb altes concentracions de AHA i, neteja profunda de l’esquena combinada amb actius seboreguladors que equilibren l’excés de grasa i, milloren la qualitat de la pell. Especialment indicat per a pells amb acné.

Massatge Anticel·lulític i Remodelador

Aconsegueix arribar a la remodelació cutània amb maniobres manuals específiques que ajuden a estovar i, reduir el teixit adipós donant consistència i uniformitat a la pell i, al contorn corporal millorant notablement la cel·lulitis. Es basa en constants manipulacions i rotacions amb una pressió determinada.

Massatge Terapèutic Reafirmant Abdominal

Reafirma i combat la flacciditat cutània mitjançant maniobres manuals específiques que estimulen la producció de fibres d’elastina i col·làgen, amb efecte allisat i tensor de la pell amb l’aplicació final de benes fredes.

Massatge Terapèutic Circulatori

Estimula el sistema circulatori mitjançant una tècnica de massatge a base de maniobres de caràcter ascendent combinada amb benes fredes a cames encaminada a restablir i, millorar el retorn venós millorant notablement la pesadesa, el dolor i inflor de cames. Evita la formació de micro varices.

Massatge Terapèutic Descontracturant

És una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir les tensions i dolors musculars ja siguin, de tipus tensional, de bloqueig energètic o falta de to.

Massatge Terapèutic Relaxant

Massatge amb manipulacions lentes que eliminen el cansament aliviant les tensions acumulades amb efecte relaxant.

Postpart

Protocol medicoestètic personalizat que permet recuperar la figura després de l’embaràs recuperant la fermesa de la zona abdominal i, remodelant el contorn corporal alhora que contribueix a recuperar el pes adequat amb l’adequat suport i combinant diferents tècniques.

Massatge tonificant

Aconsegueix arribar a l’afirmació de teixit corporal donant consistència al nostre cos i ajudar a la millora de la pell fluixa amb embolcall finals de benes fred . Es basa en manipulacions constants i frega.

Drenatge Limfàtic Manual

Massatge manual, basat amb la metodologia Vodder, agradable i relaxant que actua directament sobre el sistema limfàtic responsable de mantenir equilibrat el sistema immunitari i eliminar toxines. Aporta molts beneficis millora el sistema immunitari, la retenció de líquids, les inflamacions, la cel·lulitis, la circulació i, accelera la recuperació post cirurgia.

Terapias Corporales para el Hombre

Peeling corporal

Exfoliació corporal amb sals de Himàlaia combinada amb essències personalitzades.

Peeling Corporal combinat amb Hidratació Profunda

Exfoliació corporal amb sals de Himàlaia combinada amb essències personalitzades amb efecte purificador i oxigenant, aportant una hidratació profunda i duradora corporal. Una pell més llisa i suau aportant frescor i benestar.

Peeling i Higiene de l’Esquena

Exfoliació química amb altes concentracions de AHA i, neteja profunda de l’esquena combinada amb actius seboreguladors equilibrant l’excés de grasa i, millorant la qualitat de la pell. Especialment indicat per a pells amb acné.

Massatge Reductor

Aconsegueix reduir el volum abdominal amb maniobres drenants i circulatòries que activen l’eliminació de toxines i, ajuden a remodelant el contorn abdominal.

Massatge Tonificant

Aconsegueix tonificar el teixits corporal donant consistència al nostre cos i, ajudant a la millora de la flacciditat cutània amb l’embolcall final de benes fredes. Es basa en constants manipulacions i rotacions.

Massatge Terapèutic Descontracturant

És una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir les tensions i dolors musculars ja siguin, de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to.

Massatge Terapèutic Relaxant

Massatge amb manipulacions lentes que eliminen el cansament i alleugen les tensions acumulades amb efecte relaxant.

Drenatge Limfàtic Manual

Massatge manual, basat amb la metodologia Vodder, agradable i relaxant que actua directament sobre el sistema limfàtic responsable de mantenir equilibrat el sistema immunitari i eliminar toxines. Aporta molts beneficis millora el sistema immunitari, la retenció de líquids, les inflamacions, la cel·lulitis, la circulació i, accelera la recuperació postcirurgia.

 
Share This