Teràpia amb Plasma ric en factors de creixement

En Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica a Barcelona, Granollers, Reus, i ara també a Terrassa i Berga, disposem d’un nou i eficaç tractament de rejoveniment facial. Guanya elasticitat i lluminositat al  rostre amb aquest tractament de bellesa que accelera la regeneració de la pell.

Què és el PRGF?

Es tracta de la tècnica de medicina estètica del moment. És el tractament antiaging per al rejoveniment facial estrella. El PRGF (Plasma Rich in Growth Factors) és una tècnica nova que permet aïllar i utilitzar els factors de creixement (proteïnes) presents en la sang per estimular i accelerar la regeneració de la pell. Atenua les arrugues i augmenta el grossor, elesticitat i lluminositat de la pell, aconseguint un aspecte més jove.

En què consisteix aquest tractament de medicina estètica?

Abans de començar amb el servei, és necessari netejar la zona a tractar i aplicar una pomada anestèsica per evitar les possibles molèsties de les punxadetes.

Per a l’obtenció del plasma ric en factors de creixement es realitza una petita extracció de sang del pacient i se separen les fraccions plasmàtiques mitjançant una centrifugació controlada. A continuación, s’injecta el “plasma ric en factors de creixement” a la pell de cara, escot, coll i dors de les mans per estimular la seva regeneració.

Les meves activitats diàries es veuran alterades?

Una vegada finalitzat el tractament, podràs tornar a l’activitat normal de forma immediata. Si ho desitges, podràs prendre el sol, sempre amb protecció solar

Quan s’aprecien els resultats?

En 24 hores ja podràs veure els primers resultats. Són progressius i amb cada sessió s’apreciarà millor la mitigació de les arrugues i l’augment de l’elasticitat i lluminositat de la pell. Els resultats d’aquest innovador tractament de medicina estètica es mantenen durant 6-9 mesos.

Quantes sessions és aconsellable realitzar?

El nombre de sessions i la seva periodicitat dependran del grau d’envelliment de la pell. Normalment es recomana sotmetre’s a un total d’entre 3 i 4 sessions el primer any i continuar el tractament de manteniment amb dues sessions anuals durant els següents anys. La durada de cada servei de medicina estètica és d’una hora, aproximadament.

A partir de quina edat és aconsellable realitzar aquesta tècnica?

El PRGF pot aplicar-se a partir dels 35 anys a nivell preventiu, per ralentir el procés d’envelliment, i a partir dels 45 anys, amb finalitats regeneratives i correctius.

Té algun efecte secundari?

Una vegada realitzat el tractament antiaging, poden aparèixer, de forma transitòria, una lleugera vermellor, inflor o petits hematomes que poden camuflar-se perfectament amb maquillatge.

Amb quin altres tractaments de medicina estètica pot combinar-se?

Alternar diferents tècniques produeix resultats millors i més duradors perquè es produeix una sinergia entre ells, ja que cada tractament actua de manera diferent i a diferent nivell.

La tècnica del plasma ric en factors de creixement sol combinar-se amb altres serveis de medicina estètica facial que trobaràs en les nostres clíniques Cànons Clinics, com són els farciments facials, la Mesoplastia i la IPL (Llum Premuda Intensa).

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.