Combat la cel·lulitis amb la Mesoteràpia Corporal

Amb l’arribada de la primavera, la pell necessita cures específiques perquè llueixi tersa i radiant. La dermis és la part del cos més sensible als canvis climàtics i, per això, és fonamental dedicar-li una atenció especial.

En les nostres clíniques Cànons Clinics oferim teràpies facials i corporals per retornar a la teva pell un aspecte lluminós i rejovenit durant l’època de primavera-estiu.

En el post d’avui, parlarem de la Mesoteràpia Corporal que combat la cel·lulitis. Altres de les seves indicacions són la reducció del volum de greix localitzat, la tonificació de la pell, així com l’estimulació de les fibres de col·làgen, i la reducció de la retenció de líquids.

tratamiento-corporal

En aquest tractament de Medicina Estètica Corporal utilitzem productes homeopàtics. Apliquem petites dosis d’aquests productes a la dermis, sense cap efecte secundari, amb la finalitat d’eliminar l’acumulació progressiva del teixit adipós, líquids i toxines en l’organisme.

Si el teu objectiu és combatre la cel·lulitis, el nostre equip de Dietistes i Nutricionistes t’assessorarà per evitar la retenció de líquids i juntament amb la Mesoteràpia Corporal tot estarà sota un control mèdic absolut.

Quant a la Mesoteràpia, el protocol estàndard comprèn unes 10 sessions i recomanem realitzar-ne una setmanalment.

Si estàs interessada en aquest tractament per lluir una pell tersa i lluminosa, aquí trobaràs más informació.

A continuació, et donem alguns consells que sempre has de recordar amb l’arribada del bon temps i que no són substituïbles amb cap tractament mèdic-estètic:

. Hidratar la pell: No has de descuidar la hidratació en cap moment, ja que l’hivern ha pogut ressecar la teva pell.

L’ideal és aplicar una crema hidratant pel cos i una altra diferent per a la cara, segons les necessitats i característiques de la pell.

. Beure aigua: Tan important és cuidar l’exterior com l’interior del cos. Recomanem beure 2l d’aigua encara que no es tingui sensació de set.

beber-agua-hidratar-piel

Una alternativa a l’aigua són els sucs de fruites i verdures, que aporten vitamines i minerals a l’organisme.

Ara que ja tens les claus per lluir una pell ben sana, només falta prendre consciència i passar a l’acció 🙂

 

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *