OPERACIÓ GLUTIS BONICS!

T’encantaria per lluir uns glutis ferms, tibants i sense rastre de la joiosa pell de taronja? Menjars sans i equilibrades, una mica d’exercici i una ajudeta amb tractaments estètics és la fórmula que et proposem per aconseguir uns glutis d’escàndol. Si els dos primers passos ja els estàs seguint, deixa’ns el tercer a nosaltres, experts en serveis de cirurgia estètica. No et creuràs el que podem aconseguir!
Un dels tractaments estrella que et proposem és l’Implant de glutis, amb el qual remodelaràs i reafirmaràs la zona de les natges. D’aquesta forma, contornejarem i realçarem l’estètica natural de la teva silueta i aportarem fermesa a la zona. Cada pacient és únic. Per això, disposem d’implants de diverses grandàries que s’adapten perfectament a les teves necessitats personals. El procediment només dura una hora i el mateix dia ja pots anar a casa a recuperar-te.
També, per als temorosos dels quiròfans i les agulles, existeix l’opció de recórrer a tractaments de medicina estètica corporal. Un dels serveis més efectius és el Massatge Anticel·lulític i Remodelador, un procediment amb el qual aconseguirem l’efecte reafirmant que estem buscant. Reduirem el teixit adipós de la pell, aportant-li consistència i uniformitat a la zona.

Tractaments anticel·lulítics granollers

Per potenciar l’efecte tensor del Massatge Anticel·lulític i Remodelador també ho combinem, depenent de cada cas, amb l’aparatologia corporal Bodyter Premium amb electroestimulació muscular. Es tracta d’un procés que garanteix resultats espectaculars en la millora de la cel·lulitis, la flaccidesa corporal, la remodelació del contorn corporal, al mateix temps que activa el sistema circulatori i limfàtic gràcies a la força de la electroestimulació, la termoterapia i la electroporació. Amb només 10 – 12 sessions, d’una hora cadascuna, podràs presumir de glutis perfectes!
La tècnica del Drenatge Limfàtic Manual també serà, en aquest cas, un dels nostres millors aliats. Es tracta d’un massatge manual, basat amb la metodologia Vodder, que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar les toxines del nostre cos. Entre els seus múltiples beneficis, millora el sistema immunitari, la retenció de líquids, les inflamacions, la cel·lulitis, la circulació i accelera la recuperació postquirúrgica.

Ja t’hem demostrat que si vols lluir uns glutis d’infart, pots, i més amb els avantatges que t’oferim a Cànons Clinics.

Recorda que en les nostres clíniques de medicina i cirurgia estètica podràs finançar tots els tractaments de bellesa.

Així que, ja ho saps, si no llueixes el glutis que sempre has desitjat és perquè no vols!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.