Biorejuveniment amb Mesolifting Facial

A Cànons Clinics, clíniques de cirurgia i Medicina Estètica a Barcelona, Granollers i Reus, disposem d’una nova tècnica de revitalització cutània: un estudiat protocol pel biorejuveniment i biorevitalizació dels teixits. Aquesta tècnica, anomenada mesolifting, és especialment indicada en cara, coll i escot. Tot i així, també és molt indicada per a altres zones del cos com són el dors de les mans, escot, braços, glutis, etc.

En què consisteix el Mesolifting Facial?

Es tracta d’un conjunt de noves tècniques medico-estètiques que aconsegueixen rejovenir la zona tractada mitjançant l’aplicació de sèrums de nutrició, vitamines, antioxidants, oligoelements o àcid hialurònic.
L’objectiu d’aquesta teràpia és tractar en profunditat tots les capes de la pell (la hipodermis, la dermis i l’epidermis).
L’efecte s’aconsegueix a través de petits estímuls a l’epidermis que afavoreixen les reaccions biològiques i propicien el rejuveniment, la lluminositat i la compactació dels teixits.

Quins beneficis obtindràs al realitzar-te un Mesolifting Facial? 

• Remodelar el rostre de forma natural.
• Eliminar les petites arrugues facials.
• Prevenir la flacidesa.
• Proporcionar lluminositat i homogeneïtat a la pell.
• Hidratar les capes més profundes de la pell.

En quins casos està indicat el Mesolifting Facial?

És el tractament ideal per a persones que aspiren a renovar i valorizar el seu aspecte sense exagerar la seva aparença i que desitgen a més, una tonificació general de la zona tractada.
Es pot aplicar tant en dones com en homes de totes les edats tant per a joves, com a prevenció, o en edats més madures, per tractar els signes de l’envelliment.

Com s’aplica el Mesolifting Facial?

Aquest tractament de medicina estètica s’aplica per via intradèrmica. S’utilitza un equip especial compost per una miocroagulla molt fina que permet introduir el contingut dels sèrums nutrients en les capes específiques de la pell per aconseguir un efecte preventiu antiaging.

L’aplicació del producte pot ser efectuada de diverses maneres:

  • Pot ser microinjectable directament en cada arruga. S’efectuarà un efecte d’estímul que l’esborrarà gradualment. En aquest cas, podem treballar en tot el rostre, coll i escot, distribuint-ho en diverses parts amb simetria.
  •  S’aplica en punts específics d’acupuntura, com també podem realitzar petites pàpules dèrmiques a qualsevol zona del rostre.

L’aplicació més completa seria realitzant una mescla de totes aquestes tècniques que ens portaria a aconseguir uns resultats excel·lents amb poques sessions.

Quin és el protocol a seguir?

El tractament de bellesa complet implica un cicle de 3 a 5 sessions amb una freqüència quinzenal o mensual, recordant sempre que el nombre d’aplicacions dependrà de les condicions del pacient. Completada la fase inicial o tractament de xoc, és necessari realitzar un manteniment amb una freqüència d’una sessió mensual en els pacients més necessitats. En casos menys exigents és suficient una sessió cada dos mesos.

És competible amb les meves activitats quotidianes? 

Podràs realitzar totes les teves activitats de la vida diària de seguida i, amb total normalitat. Quan acabis el tractament, si ho desitges, et maquillarem sense que es noti res.

És un tractament segur? 

A Cànons Clinics, centres especialitzats en cirurgia i medicina estètica a Barcelona, Granollers i Reus, utilitzem productes biofermentats, d’origen no animal i completament biodegradables amb la finalitat de minimitzar el risc d’al·lèrgia. Per tant, no es requereix cap test preliminar de biocompatibilidad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.