fbpx

Llueix una pell jove i hidratada amb una alimentació adequada

 Sabies que menjar 5 peces de verdura i fruita al dia poden millorar l’aspecte de la teva pell? Amb les cures estètiques adequades, peelings corporals o tractaments reafirmants i anticel·lulítics complementats amb una alimentació rica i saludable, aquest estiu podràs presumir d’una pell rejovenida i ben hidratada.

El sol és un dels principals factors que acceleren l’envelliment prematur. Per això, en el següent post, t’ensenyarem cures estètiques claus per ralentir aquest procés.

frutas-piel-hidratadaA l’hora de preparar la pell de cara al bon temps, els experts insisteixen a remarcar la importància de prendre 3 racions de verdures i hortalisses, una d’elles crua, i dues peces de fruita. Aliments com els albercocs, les cireres, el meló o el préssec estimulen la producció natural de melanina.

La carabassa, les verdures de fulla verda, la pastanaga i els espàrrecs són rics en betacarotè, precursor de la Vitamina A i en components antioxidants, per la qual cosa ajuden a preparar la dermis per a l’exposició solar. Així mateix, és important tenir en compte tots els aliments que afavoreixen la formació de col·làgen, proteïna clau en l’elasticitat de la pell. Fruites com les taronges, la llimona, el kiwi, el meló i les maduixes contribueixen a la formació d’aquesta molècula proteica.

Fonts naturals d’omega-3 i omega-6, el salmó, la sardina o aliments rics en proteïnes com els llegums, carns i peixos també garanteixen una bona tenacitat de la pell.

Igual d’important és protegir com prevenir la pell. Incloure en la dieta el tomàquet, la síndria, el pebrot vermell o la papaya – pel seu contingut en licopè, pigment vegetal que aporta color – contribuirà a prevenir els possibles danys del sol a la teva pell.

No te la juguis!! Prepara la teva pell per al bon temps, que l’estiu s’apropa. Combina una dieta rica i variada amb algun dels nostres tractaments facials i/o corporals, que t’ajudaran a tenir un aspecte sa i rejovenit, així com a prevenir els efectes de les radiacions solars que afecten a la pell.

Truca’ns al 93 860 60 60 o escriu-nos a [email protected]ànons Clinics.es i et visitarem en una primera consulta gratuïta per resoldre tots els teus dubtes i que els nostres experts t’assessorin per oferir la millor teràpia a la teva pell.

Presumeix d’una pell bonica i lluminosa amb Cànons Clinics, centres especialitzats en medicina i cirurgia estètica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.