fbpx

LLUEIX UNA PELL HIDRATADA I FINA AMB L’ALIMENTACIÓ ADEQUADA

Sabies que menjar 5 peces de verdura i fruita al dia poden millorar l’aspecte de la teva pell? Amb les cures estètiques adequades, peelings corporals amb hidratacions profundes o, tractaments reafirmants i anticel·lulítics complementats amb l’ajuda dels consells alimentaris que a continuació t’oferim, aquest estiu podràs presumir d’una pell rejovenida i hidratada.

assorty

El sol és un dels principals factors que acceleren l’envelliment prematur de la pell. Un bon factor de protecció solar. Les cures estètiques oportunes i mantenir una dieta variada poden ser clau per ralentir el procés.

A l’hora de preparar la pell per prendre el sol, els experts insisteixen a remarcar la importància de prendre 3 racions de verdures i hortalisses, una d’elles crua i dues, de fruita. Aliments com els albercocs, les cireres, el meló o, el préssec estimulen la producció natural de melanina.

La carabassa, les verdures de fulla verda, la pastanaga i els espàrrecs són rics en betacarotè, precursor de la Vitamina A i, components antioxidants, per la qual cosa ajuden a preparar la dermis per a l’exposició solar. Així mateix, és important tenir en compte tots els aliments que afavoreixen la formació de col·làgen, proteïna que afavoreix elasticitat. Així, fruites com les taronges, la llimona, el kiwi, el meló i les maduixes contribueixen a la formació d’aquesta molècula proteïca.

Fonts naturals de omega-3 i omega-6, el salmó, la sardina o aliments rics en proteïnes com els llegums, carns i peixos també garanteixen una bona tenacitat de la pell.

Igual d’important és protegir que prevenir la pell. Incloure a la dieta el tomàquet, la síndria, el pebrot vermell o la papaia, pel seu contingut en licopè, pigment vegetal que aporta color, contribueix a prevenir el dany que el sol pogués produir.

No te la juguis. Prepara la teva pell per a les teves vacances. Vine a Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, i gaudeix d’una llarga llista de tractaments mèdic estètics tant facials com a corporals que t’ajudaran a obtenir un aspecte sa i equilibrat així com prevenir els efectes de les radiacions solars que tant afecten a la nostra pell. Els nostres experts t’assessoraran gratuïtament i t’oferiran el millor tractament.

No ho dubtis, truca’ns  al 93 860 60 60 o, contacta amb nosaltres per email a info@Cànons Clinics.es i, demana més informació.

www.Cànons Clinics.es