fbpx

Implants Pectorals

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una cirurgia d’Implants de Pectoral?

Els homes que desitgin més volum a la musculatura pectoral i, que encara que estiguin tot el dia al gimnàs, entrenant fort i dur, seguint rutines rigoroses d’exercicis… no desenvolupen la massa del múscul pectoral. Fins i tot, els culturistes professionals moltes vegades tenen dificultats per desenvolupar la seva musculatura pectoral de manera proporcional al seu cos.

És en aquests casos quan els implants o, pròtesis de pectorals poden ajudar a aconseguir uns pectorals proporcionats al teu contorn corporal aconseguint un resultat anatòmic amb efecte natural tant al tacte com estèticament.

En què consisteix la Cirurgia de Implants de Pectorals?

Els implants de pectoral són fabricats amb silicona. A diferència de les pròtesis de mames per les dones, els implants de pectoral són de silicona sòlida i, no farcits de gel. No obstant això, la seva consistència és tova i suau, però brinden la firmesa d’un múscul ben desenvolupat. Els implants de pectoral vénen en diverses mides d’acord als gustos o, bé a les necessitats de cada cas en particular.

El procediment quirúrgic es fa amb anestèsia general. Mitjançant una petita incisió d’aproximadament uns 4 centímetres a nivell de les aixelles, s’obre un conducte per on el teu cirurgià et col·locarà els implants de pectorals darrere de la musculatura pectoral.

La intervenció sol durar aproximadament 1 hora i, en casos més complexos gairebé dues hores.

Immediatament després de la cirurgia es col · locarà un embenat compressiu tipus ermilla per mantenir els implants al lloc establert impedint així que es desplacin durant uns dos mesos,  aproximadament.

Normalment, podràs tornar al teu domicili a les 4 hores després d’acabada la cirurgia, aproximadament.

Com serà la tornada a la normalitat?

Durant les primeres 48 hores, et sentiràs cansat i adolorit. No obstant això, aquest discomfort cedeix fàcilment amb analgèsics i antiinflamatoris, els quals seran prescrits per el teu cirurgià.

Portaràs un embenat compressiu o, una peça de pressoterapia durant uns dies. Els punts seran retirats en uns 10 dies, però la inflamació pot durar entre 4 i 8 setmanes, aproximadament.

És difícil determinar exactament en quants dies et recuperaràs completament.

Aquelles persones que tenen treballs amb poca activitat física, com ara treball d’oficina o, on estiguin molts temps asseguts, poden tornar a la normalitat en 4 o 5 dies, aproximadament.

Aquells que tinguin treballs amb major activitat, hauran de fer repòs relatiu d’uns 10 dies, aproximadament. Si tens un treball físic important hauràs d’esperar aproximadament 1 mes per poder tornar a la normalitat laboral començant de forma progressiva els esforços físics.

Com sempre portar una peça de pressoterapia a mida ens incrementarà les garanties d’un bon resultat i una disminució del període postoperatori.

Com he de planificar la Cirurgia de Implants de Pectorals?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…