fbpx

Hidratació amb Àcid Hialurònic i Vitamines a Mans i Escot

Als centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica disposem de tractaments per rehidratar mitjançant la tècnica multipunts de mesoteràpia amb àcid hialurònic i multivitamines de mans i escot, ja que amb el pas del temps baixen els nivells naturals d’Àcid Hialurònic i Vitamines, especialment en les zones més delicades i, sensibles com la cara, el coll, les mans i, l’escot.

L’àcid Hialurònic, substància produïda de manera natural pel nostre organisme, ens ajuda a retenir l’aigua dels teixits i, mantenir hidratats. Es troba entre les molècules de col · làgen i elastina de la pell, organitzat en feixos de suport. A mesura que van descendint aquests nivells, la pell adquireix un aspecte deshidratat fet que afavorirà l´aparició d’arrugues i taques.

Quan serà aconsellable començar amb els tractaments de Mesoteràpia de Mans i Escot?

Quant comprovis que la pell de la teva cara, coll, escot o, dors de les mans comencen a ressecar, adquireixen un aspecte apagat i, perden la seva elasticitat i resplendor natural.

La mesoteràpia millorarà els signes precoços d’envelliment cutani i, actuarà davant la prevenció dels mateixos. Alhora milloraràs l’aspecte de la pell proporcionant elasticitat i lluminositat.

És també freqüent la seva associació amb altres tractaments, com a mètode de preparació o, dins dels protocols de programes de rejoveniment.

En què consisteix la Mesoterapia amb Àcid Hialurònic i Vitamines?

En primer lloc, netejarem la zona a tractar i, seguidament aplicarem una potent crema anestèsica formulada especialment per als nostres centres Cànons Clinics esperarem que faci efecte i, posteriorment procedirem a l’administració superficial per via intradèrmica d’àcid hialurònic i vitamines mitjançant microinjeccions. Posteriorment, et maquillarem perquè puguis continuar amb les teves activitats diàries.

És compatible amb les activitats de la vida diària?

Podràs reprendre totes les teves activitats de la vida diària de seguida i, amb total normalitat.

Al cap de quant temps podré notar resultats?

Des de la primera sessió podràs comprovar clarament la millora en la teva pell. Tanmateix, per garantir uns resultats duraders i un alt nivell de satisfacció, el teu metge especialista en Medicina Estètica normalment et recomanarà en una primera fase 3 sessions de mesoteràpia amb un interval aproximat de 15 dies. Una quarta sessió té lloc als dos mesos del principi del tractament. Posteriorment, les sessions s’aniran impartint normalment sobre una base semestral.

Em permetrà que m’oblidi de les arrugues?

La mesoteràpia està indicada per a la hidratació de la dermis. És cert que la hidratació de la pell, al llarg de les sessions, va a rejovenir la dermis difuminant les arrugues superficials. Però, les arrugues ja marcades i, els plecs profunds s’han de tractar amb altres tractaments que el metge especialista de Cànons Clinics et recomanarà.

És un tractament segur?

A Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica utilitzem productes avalats per la Comunitat Europea d’origen no animal per tal de minimitzar el risc d’al·lèrgia i completament biodegradables. Per tant, no es requereix cap test d’al·lèrgia.

Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.