FAS 40 ANYS, O JA T’HI ACOSTES, I VOLS ESTAR ESTUPENDA?

Kate Moss, Eva Mendes, Amy Adams, Hilary Swank, Victoria Beckham, Nieves Álvarez, Laura Pausini o Penélope Cruz. Aquest any fan 40 anys més estupendes que mai! Perquè per molt que es digui que els 40 són els nous 30, la veritat és que arribaran als quaranta en el seu millor moment, més sensuals i belles… impressionar, impressiona! A Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica t’expliquem els seus secrets!
Vols lluir l’aspecte de les celebrities?

Amb Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, podràs. Si estàs interessat/da en els nostres tractaments de Medicina Estètica, contacta amb nosaltres. Els nostres especialistes estaran encantats de facilitar-te tota la informació que desitgis.

Truca’ns ara al 93 860 60 60 o si ho prefereixes, ens envies el teu telèfon de contacte per correu electrònic, a info@Cànons Clinics.es, i ens posarem en contacte amb tu de seguida. Recorda, la primera visita és gratuïta!
Quins són els trucs de bellesa de les celebrities?

Encara que sembli que és genètica, les estrelles del cel·luloide segueixen unes pautes de bellesa, exercici físic i alimentació que els ajuden a aconseguir una pell tersa, hidratada, lluminosa i lliure d’imperfeccions. El culte al cos. Practicar esport cada dia, el pilates i el ioga són els preferits, portar una alimentació sana i equilibrada són factors clau per aconseguir un cos tonificat i ferm, sense raste de cel·lulitis.

I us preguntareu, per què cada any que passa estan més joves? La Medicina Estètica i la Cirurgia Estètica, aquest és el seu truc! Les estrelles acudeixen periòdicament a clíniques especialitzades per sotmetre’s a tractaments de Medicina Estètica i Cirurgia Estètica als quals tu també pots tenir acceso.te expliquem a continuació els tractaments “estrella” de la Medicina Estètica que trobaràs a Cànons Clinics.

La teràpia d’arrugues facials amb Toxina Botulínica Tipus A 

Són moltes les celebrities que es rendeixen als resultats de la toxina botulínica. La Toxina Botulínica Tipus A és un complex proteic natural purificat que relaxa la musculatura de la pell atenuant així les arrugues i línies d’expressió més profundes. El resultat final? Un rostre juvenil i relaxat.
Quins són els seus beneficis?

. Rejuvenecimiento de la mirada i de l’expressió facial.

. Efecte preventiu de l’evolució de les arrugues facials.

. Relaxació de la musculatura facial.

. Disminució de la profunditat de les arrugues facials pel seu efecte planxat.

 

Tratamientos de medicina estética para llear a los 40, estupendas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidratació i farcit d’arrugues facials amb Àcid Hialurònic 

La hidratació de la pell és essencial per lluir un rostre saludable, ple de llum i sense marques d’expressió. Aquest tractament de Medicina Estètica estimula aquelles parts que, amb el pas del temps, perden elasticitat i lluminositat. Mitjançant una tècnica multipunts amb àcid hialurònic  i multivitamines ajudem als teixits a retenir l’aigua i a mantenir-los hidratats.
Quins són els seus beneficis?

. Millora dels signes de l’envelliment cutani.

. Aporta hidratació, elasticitat i lluminositat.

. Disminució de la profunditat de les arrugues facials.

 

Peeling químics

 

Es tracta d’un tractament de Medicina Estètica ràpid, senzill i indolor en el qual s’apliquen diferents àcids que estimulen la producció de col·làgen i elastina, provocant un efecte tensor de la zona tractada amb el qual aconseguiràs una pell més jove, lluminosa, tersa i lliure d’impureses.
Quins són els seus beneficis?

. Efecte anticancerigen per la microexfoliación cutània.

. Millora de la qualitat de la pell, ja que aquesta es regenera.

. Reafirma les zones tractades.

. Suavitza les arrugues.

. Aporta uniformitat i lluminositat.

. Millora l’elasticitat.

. Mitiga les marques d’acné o lesions antigues.

. Estimula la producció de col·làgen i elastina.

. Elimina i atenua les taques.

. Disminueix la tendència a la dilatació dels porus oberts.

. Seboregula i combat l’excés de sebo combatent l’acné i les seves seqüeles.

Existeixen diferents tipus de peelings químics amb diferents funcions i intensitats que s’adapten a les necessitats de cada client/a en particular.
Recorda, si vols lluir un rostre com el de les celebrities, demana’ns informació sobre els nostres tractaments antiaging. Truca’ns ara al 93 860 60 60 o si ho prefereixes, ens envies el teu telèfon de contacte per correu electrònic, a info@Cànons Clinics.es, i ens posarme en contacte amb tu de seguida. Recorda, la primera visita és gratuïta!

About the Author

The Author has not yet added any info about himself