Envelliment Cutani: Arrugues, taques, vermellors i flacciditat

Amb el pas del temps i, els efectes dels elements externs es van alterant les propietats de la pell principalment de la cara, el coll, l’escot i les mans, ja que són zones que estan més exposades a les radiacions solars, el vent , el fred …, causant les antiestètiques arrugues, taques, vermellors i signes de flacciditat cutània. En definitiva, accelerant el procés d’envelliment cutani danyant el seu aspecte.

Actualment, la Medicina Estètica ens ofereix diverses solucions per a aquestes alteracions, una de les quals està guanyant cada dia més adeptes pels seus múltiples avantatges. Parlem del rejuveniment cutani mitjançant aparatologia mèdica amb energies de Llum Premuda Intensa, dit d’una altra manera IPL, que exclusivament només poden utilitzar metges especialistes.

L’energia de la Llum Premuda Intensa penetra en profunditat en la pell fins al nivell on es troba el col·làgen i el teixit conjuntiu, produint una regeneració i remodelació dèrmica. Aquest efecte regeneratiu és igualment eficaç en qualsevol part de la superfície cutània. El Fotorejuveniment cutani amb la tècnica IPL és un tractament mèdic que oferim en Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica per la seva eficàcia donant molt bons resultats en la reducció de la profunditat de les arrugues, en la eliminación de taques i, a millorar notablement la textura cutània permetent recuperar l’elasticitat, aportant la lluminositat perduda.

No obstant això, aquest tipus de tractament mèdic és apte tant per a homes com per a dones i, per qualsevol edat, permet la seva aplicació en qualsevol part de la superfície cutània, es pot repetir les vegades que sigui necessari i, també es pot combinar amb altres tècniques. A més, al no ser agressiu, permet al pacient reprendre immediatament la seva activitat normal després de cada sessió.

La tardor i l’hivern són els millors moments per dur a terme aquesta tècnica mèdica ja que permet recuperar la pell sense problemes després de l’estrès epidèrmic sotmès per les gran quantitat de radiacions solars rebudes durant la primavera i l’estiu.

Publicada a la Revista del Vallès novembre 2011

Dr. Víctor Hernàndez Machado
Cirurgià Plàstic, Estètic i Reparador
Dr. Mèdic Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia y Medicina Estètica

About the Author

The Author has not yet added any info about himself