Els beneficis de l’electroestimulació

L’electroestimulació muscular està de moda. És el secret de les celebrities per aconseguir els seus cossos esculturals. Celebrities com Paula Echevarría, Mar Saura, Cristina Brondo o Mónica Estarreado recorren a aquest sistema d’entrenament exprés per modelar els seus cossos. Amb només 30 minuts tens suficient per tonificar la teva figura amb Bodyter Premium a Cànons Clinics. En què consisteix?, quins resultats s’aconsegueixen?, com funciona? Et donem les claus del sistema que està revolucionant el món de l’entrenament personal.

Ha arribat la solució ideal per totes aquelles dones que no tenen temps d’anar al gimnàs o, simplement, no se senten atretes per la idea. L’Electroestimulació muscular combinada amb la Termoteràpia i l’Electroporació és un mètode que activa la major part dels músculs del nostre cos. Garanteix notables resultats en la millora de la cel·lulitis, la flacciditat corporal i la remodelació del contorn corporal, al mateix temps que activa el sistema circulatori i limfàtic.

4204Bodyter_Premium

Amb sessions d’entre 30 minuts i 1 hora, activem les fibres musculars i eliminem toxines, responsables de la cel·lulitis, aconseguint reduir-les i aprimar-nos de forma més ràpida. Una sessió de Bodyter Premium equival fins a 4h d’exercici tonificant, o el que és el mateix, 500 calories diàries. Per una banda, l’Electroestimulació utilitza corrents de mitja i baixa freqüència per tonificar la musculatura i actuar sobre la degradació del greix. Per altra banda, simultàniament la Termoestimulació utilitza la calor per actuar sobre el metabolisme cel·lular accelerant-lo i afavorint el consum i degradació dels depòsits greixosos. I, finalment, s’activa l’Electroporació mitjançant corrents de mitja freqüència que afavoreix la penetració cel·lular de principis actius específics per cada alteració a tractar. L’impuls directe a les fibres fa possible tonificar zones tan conflictives com glutis, abdomen, malucs i cames de forma increïble.

seccion_bodyterEn 90 dies, podràs reduir fins a 2 talles. Amb 10-12 sessions ja veuràs els canvis al teu cos: reducció de greix i pes, tonificació del cos, compactament del múscul i increment de força, resistència i agilitat. I si vols que els resultats comencin a notar-se abans, pots acompanyar cada sessió d’una bona alimentació o intercalar-les amb sessions de peses o exercici físic aeròbic com natació, running, caminar, ciclisme o ball. L’edat no és un límit: tinguis 20 o 70, pots aconseguir els resultats desitjats. Aquest sistema és apte per qualsevol persona. És més, s’aconsella a persones grans i persones que estan fent rehabilitació, ja que estimula molt bé, i molt ràpid, la musculatura de tot el cos. Amb Bodyter Premium no només cultivaràs el teu cos, sinó la teva ment. Et veuràs millor, més àgil, més sana i això t’ajudarà a estar millor amb tu mateixa. Ho provem?

About the Author

The Author has not yet added any info about himself