fbpx

Cirurgia d’Elevació de Celles

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una Cirurgia d’Elevació de Celles?

Les persones que amb més freqüència es sotmeten a aquestes intervencions són aquelles que diuen que l’aspecte de la seva mirada no els agrada, pel seu aspecte de cansament o, tristesa que no es correspon amb la realitat.

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me de la Cirurgia d’Elevació de Celles?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de la Cirurgia d’Elevació de Celles per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar de les teves celles només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

En què consisteix la Cirurgia d’Elevació de Celles?

A causa del procés natural d’envelliment facial o, bé a alteracions de les estructures facials es posa de manifest un despenjament progressiu de les celles.

La cirurgia d’elevació de celles mitjançant fixació directa és un nou i revolucionari procediment segur, simple i ràpid amb resultats immediats.

Consisteix a recuperar la posició natural de les celles mitjançant la tècnica de rejoveniment facial amb el sistema de fixació multipunt reabsorbible anomenat ENDOTINE Transbleph ™ que consisteix en realitzar una única incisió, la qual es realitza en les blefaroplàsties de parpella superior convencionals i, per on s’implanta un fixador que aixeca les celles amb un sistema multipunts de tres pues patentada per CoaptSystems, la qual permet una fixació segura amb la possibilitat de reajustar l’alçada i corregir la posició de les celles.

La utilització de ENDOTINE Transbleph ™ permet al professional de la Cirurgia Plàstica i Estètica ajudar a recuperar una aparença juvenil, una bonica i rejovenida mirada, sense haver de patir un lífting Frontal complet.

Normalment s’utilitza únicament anestèsia local, també de vegades depenent del cas s’utilitza també sedació.

Podré combinar amb altres cirurgies i tractaments?

Normalment es combina amb la blefaroplàstia, una combinació insuperable. Obtindràs els millors resultats combinant la blefaroplàstia amb l’elevació i reposicionament de les celles en una mateixa sessió quirúrgica.

També es pot combinar amb altres procediments medicoestètics com la toxina botulínica, mesoteràpia, farcits d’arrugues…

Com em preparo la cirurgia?

El teu cirugià plàstic i estètic et donarà instruccions sobre com preparar la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t també que algun familiar o acompanyant t’acompanyi en el moment que te´n vas d’alta i que, en cas necessari, et pugui ajudar uns dies.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina … com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…