Augment i remodelació de llavis

A Cànons Clinics, clíniques de cirurgia plàstica i medicina estètica, utilitzem les tècniques més avançades per ajudar-te a ressaltar la sensualitat dels teus llavis. Els nostres professionals t’ajudaran a mitigar, de forma ràpida i segura, la pèrdua de volum del llavi i la deterioració de les seves fibres de col·làgen i elastina.

L’envelliment cutani dels llavis depèn de factors genètics, però també de factors externs, com són els hàbits de vida. Fumar, beure, l’excessiva exposició al sol o l’estrès acceleren el rellotge biològic.

Aquest conjunt de factors afavoreix la reducció de l’elasticitat i incrementa l’aspror i sequedat de la pell. Les fibres de col·làgen i elastina es degraden, en aquest mateix sentit, la concentració d’àcid hialurònic del propi organisme disminueix i així comencen a aparèixer les primeres arrugues a la zona perioral.

 

Quan estarà indicat realitzar el Tractament d´augment i remodelació de llavis?

Quan et comencin a aparèixer les primeres arrugues peribucals o bé, si ja les tens. També és indicat per a aquelles persones que notin que el llavi superior comença a perdre projecció i volum i té un aspecte deshidratat.

Quants tipus de farciment existeixen?

Existeixen tres tipus de farcit: el propi, el reabsorbible i el permanent. Actualment, els productes de farcit més utilitzats són els reabsorbibles i els permanents, depenent de les necessitats de cada client.

En què consisteix el Tractament d´augment i remodelació de llavis?

En primer lloc, desmaquillarem i desinfectarem la zona peribucal. Seguidament aplicarem una potent crema anestèsica i esperarem que faci efecte. A posteriori, el doctor realitzarà una anestèsia troncular a la zona peribucal. A continuació, es procedirà a la introducció del producte específic de farciment per eliminar les arrugues peribucales, augmentar o projectar els llavis. Per acabar, aplicarem fred local durant uns minuts i aplicarem corrector a les zones avermellades i et maquillarem segons el teu gust.

Podré veure alguna simulació en 3D abans del tractament d’estètica?

A les nostres clíniques de cirurgia plàstica i medicina estètica Cànons Clinics oferim la possibilitat de mostrar diverses simulacions en tres dimensions del tractament d’augment i remodelació de llavis, mitjançant el nou programa 3D, el E-Stetix. D’aquesta forma, el client podrà analitzar de forma personalitzada, i segons criteri mèdic, tots els aspectes que desitgis millorar. Amb solament unes fotografies, podràs fer-te una idea, sempre aproximada, de com serà el resultat del tractament de medicina estètica, ja que intervenen gran varietat de factors.

Què et recomanarem abans del tractament?

Evitar prendre antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol o Ticlopidina en els 7 dies previs al tractament. Tampoc són recomanables els antiinflamatorios o esteroideos amb efecte antiagregante com Ibuprofeno, Diclofenaco, Indometacina, Piroxicam o Naproxeno en els 3 dies previs al tractament amb la finalitat de limitar el risc d’hematomes.

Si tens tendència a patir herpes labial hauràs de realitzar un tractament preventiu antiviral amb valaciclovir que començaràs 1 dia abans, el mateix dia del tractament i ho continuaràs 5 dies després.

Seran isntantanis els resultats?

El resultat estètic final s’observa en el mateix moment en el qual es realitza el tractament d’augment i remodelació dels llavis.

Des del moment en el qual s’emplena la zona peribucal comprovaràs immediatament que es remodela el contorn peribucal i augmenta la projecció dels llavis, donant un aspecte hidratat i perfilat del contorn labial.

És un tractament d’estètica segur?

Sempre utilitzem productes biofermentats d’origen no animal i completament biodegradables amb la finalitat de minimitzar el risc d’al·lèrgia. Per tant, no es requereix cap test preliminar de biocompatibilidad.

Les meves activitats diàries es veuran alterades?

Podràs realitzar totes les teves activitats quotidianes de seguida amb total normalitat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.