Allianz

Als nostres centres de Granollers i Barcelona han establert convenis de col·laboració amb Allianz en quan als serveis de Cirurgia Reparadora i Dermatològica.

Quins serveis entren?

. Lesions cutànies: l’exposició solar, l’edat, els diferents tipus de pell o els factors genètics potencien l’aparició de lesions cutànies com pigues, berrugues, tumors benignes de pell, epiteliomes, quists, etc. que apareixen a zones visibles. Mitjançant un procediment mitjanament senzill, els nostres cirurgians eliminaran aquesta marca que tant et molesta.

. Càncer de pell

. Seqüeles de traumatismes: és possible que les cremades o traumatismes greus soferts deixin algun tipus de seqüela estètica o funcional que pugui agreujar-se amb els anys. Aquests tipus de cicatrius poden restringir el moviment de músculs, articulacions i tendons. En els nostres centres de Granollers i Barcelona t’ajudem a mitigar l’aspecte d’aquestes cicatrius que tant poden arribar a molestar.

. Revisió de cicatrius: és una cirurgia únicament indicada per millorar l’aparença de cicatrius. Restaura la funció i corregeix els canvis en la pell ocasionats per una ferida, una lesió o una cirurgia prèvia.

. Microcirurgia en reconstrucció post traumàtica: els microscopis quirúrgics i lupes específiques per microcirugria post traumàtica permeten suturar petits gots sanguinis i nervis danyats per traumatismes, accidents i resseccions quirúrgiques.

Com demano cita?

Si ets d’Allianz i vols visitar-te amb els doctors de les nostres clíniques per tractar els casos indicats a dalt, truque’ns al 93 860 60 60 o envia’ns un correu electrònic amb el motiu de la consulta a info@Cànons Clinics.es.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.