fbpx

Lifting de Braços

Qui és el candidat ideal per sotmetre a un Lifting de Braços?

Generalment, les persones candidates a un Lifting de Braços són persones que han perdut molt de pes a causa d’una malaltia, alguna dieta o, alguna cirurgia bariàtrica… fet que els causa un despenjament del teixit de sosteniment dels braços.

En què consisteix el Lifting de Braços?

La cirurgia plàstica de braços o, braquioplàstia és una intervenció quirúrgica que es fa per rejovenir els braços i, millorar el contorn dels mateixos.

Té com a objectiu reduir l’excés dermogras de la cara interna dels braços mitjançant una incisió en aquesta cara, al mateix temps que s’extreu l’excés de pell despenjada. La mida de la cicatriu dependrà del grau de flaccidès cutani i, de l’excés cutani.

És freqüent que amb l’objectiu de reduir la mida de la incisió d’abordatge de la cirurgia de lifting de braços s’associï a una Liposucció assistida per Làser per acabar de remodelar i reafirmar el contorn dels braços.

La liposucció assistida per làser es realitza mitjançant una incisió mil·limètrica a l’aixella o, a la part interior del braç quedant una cicatriu gairebé imperceptible.

Com serà la tornada a la normalitat?

En el postoperatori immediat el teu cirurgià et col · locarà una peça de pressoteràpia a mida de braços que hauràs de portar durant unes setmanes perquè el període postquirúrgic sigui el més curt possible.

Hauràs d’evitar al màxim els moviments de braços, l’exposició sola … durant unes setmanes.

Com he de planificar la Cirurgia de Lifting de Braços?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te un parell de dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.