fbpx
[vc_heading title=”Busquem a gent com tu” style=”style2″ align=”center”]

A Cànons Clinics busquem a professionals com tu. Implicats, professionals i uns apassionats de la salut.

Cànons Clinics compta amb més de 20 anys d’experiència en el camp de la salut aplicada tant a la Cirurgia plàstica, reparadora i estètica com a la Medicina estètica. Sempre al caient de la innovació, en les nostres clíniques treballem contínuament amb les últimes tendències i tractaments en medicina i cirurgia estètica.

El nostre objectiu és fer-te gaudir del treball, crear un equip de treball equilibrat i compenetrat alhora que acompanyar-te en el teu creixement tant professional com a personal.

El benestar i cura dels nostres clients és la nostra prioritat. El nostre equip humà Cànons Clinics ofereix una atenció personalitzada a cadascun dels nostres clients de manera que se senten acompanyats i còmodes en tot moment alhora que oferim el màxim suport durant tot el procés i/o tractament. Per això, busquem a professionals polivalents amb capacitat d’empatitzar amb els nostres clients i amb la dedicació necessària per satisfer les necessitats pels quins els nostres clients han acudit a les nostres clíniques Cànons Clinics, que entengui l’important que són per a nosaltres les persones.

Vols entrar a formar part del nostre equip Cànons Clinics?

Simplement envia’ns el teu Currículum vitae complet juntament amb una carta de presentació i les teves motivacions per venir a treballar amb nosaltres al següent correu electrònic: info@Cànons Clinics.es

Gràcies per la teva confiança! 😉