A Cànons Clinics t’oferim un dels tractaments antiaging amb més demanda. Combina la Radiofreqüència amb els Ultrasons per tractar la flaccidesa corporal i facial alhora que redueix els dipòsits de greix i elimina la celulitis.
En què consisteix la Radiofreqüència combinada amb Ultrasons?
És un tractament indolor i no invasiu el qual combina la teràpia de les ones ultrasòniques i de la radiofreqüència sobre la pell, provocant un escalfament controlat de les diferents capes de la dermis. Així, obtenim com a resultat una remodelació de les zones tractades, alhora que redueix la flaccidesa corporal i facial, així com també els dipòsits de greix i restableix les fibres de col·làgen deteriorades pel pas dels anys. És una de les teràpies de reafirmació facial i corporal que ofereix resultats més immediats i efectius ja des de la primera sessió.
Què és Exilis?
Es tracta d’una plataforma d’última generació que, per primera vegada, uneix radiofreqüència amb energia ultrasònica. Aquesta potent sinergia permet reduir el greix d’àrees localitzades, corregir estries, estimular el col·làgen, remodelar el cos i tractar arrugues facials.
Com actua la tecnologia Exilis?

És l’únic dispositiu que ofereix la combinació simultània de les ones d’ultrasons amb la radiofreqüència i el refredament modulable. La teràpia Exilis focalitza l’eliminació de greix localitzat i remodela de forma ràpida i efectiva la zona tractada.

Utilitza l’estimulació tèrmica en el teixit, a través de l’alta freqüència en combinació simultània amb l’acció mecànica de l’ultrasò, controlant sempre la temperatura de la zona que s’està tractant.

L’efecte mecànic de l’energia de l’ultrasò permet l’accés i el tractament de teixits prèviament resistents. Exilis té com a objectiu les capes més profundes de greix, al mateix temps que regula la temperatura de la pell i protegeix les delicades estructures dèrmiques.

Com a part del procés, les ones mecàniques estimulen les estructures fibroses de les cèl·lules de greix, causant la separació dels nòduls de greix, provocant que les cèl·lules quedin exposades. L’energia de l’alta freqüència provoca l’augment de la temperatura de les estructures profundes, causant una explosió de les cèl·lules de greix i posteriorment, la seva eliminació.

Quins beneficis m'aportarà?

Exilis utilitza una tecnologia nova que ha revolucionat els tractaments estètics. Utilitza un mecanisme d’acció patentat on aplica calor controlada en el teixit a través de l’excitació molecular uniforme, alhora que combina, de forma constant i simultània amb els efectes benèfics de l’ultrasò de manera que:

 • Reduiràs els dipòsits de greix localitzat.
 • T’estimularà la producció de col·làgen en la pell provocant la formació de col·làgen nou, tant en la pell com en el teixit subcutani, i produirà una reestructuració del col·làgen profund, on les noves fibres substitueixen a les envellides proporcionant una major elasticitat i una pell més tersa.
 • Recuperaràs l’elasticitat de la pell retraient-la i millorant la flaccidesa cutània.
 • Disminuirà les línies d’expressió i arrugues.
 • Aportarà frescor i rejoveniment cutani.
 • Resultats des de la primera sessió.
Quines zones podré tractar-me amb Radiofreqüència?

Les àrees que es tracten són les afectades per adipositats localitzades i flaccidesa cutània.

A la zona facial, Exilis actua a:

 • Cara
 • Doble mentó o papada

Si vols saber les zones corporals que pots millorar, consulta-les en el tractament Tractament Reafirmant Corporal amb Radiofreqüència.

Els resultats seran instantanis?

Els efectes de la teràpia amb Exilis són instantanis ja que té un lleuger efecte flaix. Van millorant sobretot a partir del primer mes i en ritme ascendent durant els següents mesos, encara que dependrà de l’estat del col·làgen de cada persona.

Quantes sessions em faran falta?
El nombre de sessions a realitzar és variable i dependrà de l’estat de cada pacient i del nivell d’exigència del mateix, però es consideren necessàries entre 4 i 6, tant en facial com en corporal.
Què te recomanem després de cada sessió?
 • Hidratar i reafirmar les zones tractades amb la cosmètica adequada
 • Beure entre 2 i 3 litres d’aigua durant les 24 h posteriors
 • Seguir una dieta hipocalòrica
 • Realitzar exercici aeròbic durant els 30 minuts posteriors
 • Evitar exposar-te a les radiacions solars o bronzejar-te amb ultraviolades, com a mínim durant els 15 dies posteriors a cada sessió. També, hauràs de realitzar un tractament domiciliari específic per accelerar el procés.
 • Realitzar un tractament domiciliari específic per accelerar el procés.
Tindré algún efecte secundari?
En acabar cada sessió de radiofreqüència és normal que la pell presenti una mica d’enrogiment, que desapareixerà en 24 h., i una lleugera sensació de sequedat cutània que desapareix amb l’aplicació de la cosmètica adequada.
En quins casos està contraindicada la Radiofreqüència?
Està contraindicada en els casos d’intervenció cosmètica ablativa o no ablativa en els últims 3 mesos, embaràs, lactància, malaltia activa del col·làgen com el lupus, malalties vasculars i cardiopaties, cremades a la zona a tractar, alteracions de la coagulació, malalties neuromusculars, malalties oncològiques, infeccions bacterianes o virals, malalties renalo hepàtiques, implants recents de col·làgen, tenir alguna pròtesi metàl·lica, marcapassos o obesitat mòrbida.
Podré combinar-ho amb altres teràpies corporals i/o facials?
És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies medicoestètiques corporals i facials seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica amb l’objectiu de realçar la imatge personal.
Share This